Редакция на обява Добави обява

Серията трактори STEYR Plus спечелиха наградата Германски дизайн за 2024

11.12.2023 г.
1248
Производителят на трактори - STEYR, част от групата CNH, получи престижната немска награда за дизайн - 2024. Компанията постигна значителен успех, след като нейният Дизайн Център бе отличен за серията трактори STEYR Plus. Отборът на CNH продължава да повишава стандартите в земеделското оборудване чрез креативност, която предизвиква традиционните стандарти в индустрията.

Техните усилия бяха признати с наградата "Германски дизайн за 2024 г.", връчена от Германския съвет по дизайн (основан през 1953 г.). Серията трактори STEYR Plus на марката беше избрана за отлично продуктово дизайнерско решение в категорията Полезни превозни средства заради впечатляващата си синергия между функция, дизайн, качество и устойчивост.

Тракторите STEYR Plus са първите, представящи драматично нов дизайнерски език, разработен специално за продуктите на марката. Този ясен и изчистен език подчертава модерността, силата, мощта и технологията чрез елементи като забележителния нов стил на капака с интегрирано пътно и работно осветление.

В кабината, допълнителният комфорт и подобрената видимост се допълват от последните технологии в телематиката, които облекчават задачата на оператора чрез моментален трансфер на данни от машината към облака и автоматизирано управление с автоматизирано кормилно управление.

"С гордост виждаме, че нашите усилия да подобрим техническата естетика на STEYR бяха признати от Германския съвет по дизайн," заяви Дейвид Уилки, директор по дизайна в CNH. "Това подчертава важността на добрия дизайн при предоставянето на нашите клиенти със световно класно изживяване, когато използват нашите машини."

Свързани статии

STEYR SoilXplorer - почвен сензор за анализ, карти и контрол на дълбочината на обработка
С иновативния почвен сензор SoilXplorer сега STEYR въвежда ефективен инструмент за повишаване на познанията на фермерите за почвите, които обработват и по този начин за ефективността на земеделското производство в хода на обработването на парцелите.
12.10.2018 г.
11865
2
Steyr представи новата серия трактори TERRUS CVT с ново поколение S-Fleet отдалечен достъп
Ако собственикът реши да даде разрешение, техният дилър на STEYR може също да наблюдава трактори, оборудвани със S-Fleet. Това може да позволи на дилъра, например, да забележи признаци за ранно предупреждение за всякакви неизправности и да осигури отдалечен достъп до услугата, благодарение на дистанционната поддръжка на S-Fleet.
23.07.2021 г.
2359
Изгоря шоу-рум с чисто нови трактори CASE IH и STEYR
Шоу-рум и офиси на търговско-сервизна фирма за трактори CASE IH и Steyr изгоряха в австрийското градче Корнеубург, на север от столицата Виена.
07.05.2019 г.
12941
CNH ще използват електрификацията на тракторите Monarch за малките New Holland, Case IH и Steyr
CNH Industrial сключи ексклузивно, многогодишно лицензионно споразумение за технологии за електрификация с Monarch Tractor, американската компания, фокусирана върху напълно електрически автономни трактори.
15.11.2021 г.
2423
CNH пуска през 2019 пакет за прецизно земеделие за CASE IH, New Holland и Steyr
Марката AGXTEND, стартирана от CNH Industrial, която се фокусира основно върху технологиите за прецизно земеделие ще предлага продукти за повишаване на производителността, които ще бъдат от полза на земеделците през целия цикъл на отглеждане на културите.
18.12.2018 г.
12299
New Holland сложиха LCD дисплей върху волана на новата серия T7 HD
Италианския производител CNH, в чиято група влизат аграрните брандове New Holland, Case IH и Steyr, показа новата серия трактори New holland T7HD, при която за първи път в тракторостроенето се имплементира мултифункционален цветен IntellyView 12 инчов LCD дисплей върху волана на трактора. 
13.10.2021 г.
2625
Около 80% от предприятията за агротехника в Западна Европа затвориха заради коронавируса
Италианският гигант CNH, в който влизат марките CASE IH, New Holland, Steyr и др. обявиха, че изтеглят параметрите от финансовите си отчети, обявени по-рано на 7-и Февруари, тъй като изцяло се променя финансовата ситуация, след обявяването на пандемията от коронавирус.
01.04.2020 г.
2494
Тракторите Claas Axion 800 минават на двигатели Stage V
Claas оборидва всички модели от серията AXION 800 с двигатели FPT (Fiat Power Train - част от CNH - производителят на Case IH, New Holland и Steyr), използвани от петте моделни гами, остават същите, като се увеличават от 205 к.с. за AXION 800 до 295 к.с. за AXION 870, но като част от преминаването към етап V има леко увеличение на кривата на въртящия момент, т.е. операторите могат да разчитат на по-голяма мощност при по-нисък въртящ момент.
12.08.2020 г.
2709
Argo Tractors показаха пълна гама земеделска техника на SIMA 2017
Кои са марките трактори, състезаващи се за титлата Трактор на годината 2019? Това ще стане ясно по време на международното изложение за селскостопанска техника EIMA 2018, Което ще се проведе от 7-и до 11-и Ноември в Болоня, Италия.
19.11.2018 г.
12922
CNH Industrial реализира инвестиция в електрическите трактори Monarch
CNH Industrial обяви, че е приключила своята инвестиция в придобиването на миноритарен пакет акции в Monarch Tractor, базирана в САЩ компания за селскостопански технологии, която ще помогне за ускоряване на трансформацията на селскостопанската индустрия към автономия и електрификация
08.03.2021 г.
2280
CNH купи дялове в комапнията разработчик на системите за борба с плевели с електричество
Патентованите решения на Electroherb на Zasso позволяват целенасочено, без химикали борба с плевелите с помощта на електрически ток. Тази технология може да се използва най-вече в селското стопанство, но също така и в градски ситуации за борба с плевелите.
03.11.2020 г.
2209
Пет модела на CASE IH са номинирани за награда 'Машина на годината 2024' на Агритехника
Продуктите на Case IH, които са финалисти в категориите XL, висока мощност, среден клас, компактни трактори и комбайни, представляват пет от общо 35 номинирани продукта в 12 категории машини. Победителите ще бъдат обявени на 14 ноември на Агритехника 2023 в Хановер, Германия.
03.10.2023 г.
562
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG