Редакция на обява Добави обява

Силен интерес на фермери към тракторите ISEKI с кабина и челен товарач

15.10.2019 г.
12229
По време на специализираното изложение по животновъдство, което се проведе в Сливен, бе отчетен силен интерес към новитя японски трактори ISEKI TLE 4490 ( 55 к.с. ), оборудван с челен товарач.

Популярният модел компактен японски трактор привлече вниманието на фермерите в своите две модификации:  без кабина с челен товарач, с кабина + челен товарач.

Трактора ISEKI TLE 4490 е изключително маневрен, оборудван е със здрав 4 цилиндров дизелов двигател и реверс на скоростната кутия, който позволява бързо превключване и манипулации във фермата.

ISEKI TLE 4490 с челен товарач е подходящ за зареждане на фуражораздаващи ремаркета, а също за транспортиране на силаж, синаж и бали слама във фермите. Използва се също и за почистване в стопанствата, като компактните му размери позволяват работи в много тесни пространства.Версията с кабина е оборудвана с парно, което осигурява комфортна работа през студените месеци.

Освен за работа във фермите, ISEKI TLE 4490 може да бъде агрегатиран с всякакъв прикачен инвентар с цел извършване на почвообработка, сеитба, косене, обръщане на сено, балиране, пръскане (моделът с кабина), както и транспортни дейности.

Японските трактори ISEKI се предлагат на лизинг при изключително изгодни условия и малки лизингови вноски. За повече информация, относно лизинга и цените на новите трактори ISEKI: 0888 71 36 89

По време на изложението бяха показани и употребявани японски трактори от марките Kubita, Iseki, Yanmar, Hinomoto, Mitsubishi, също оборудвани с челни товарачи. За повече информация: 0888 666 000 - фирма Скайтрак.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG