Редакция на обява Добави обява

Скайтрак отчете силен интерес и много продажби по време на Специалните дни на ISEKI в базата си (ВИДЕО)

12.03.2024 г.
1192
В края на февруари, Скайтрак бе домакин на изключително събитие, което привлече вниманието на множество земеделски производители от цяла България– Специалните дни с промоции за нови японски трактори ISEKI и пълната гама прикачен инвентар. Това беше уникална възможност за фермерите да се запознаят отблизо с най-новите модели японски трактори ISEKI и цялостни решения в областта на земеделската техника.

Акцентът върху промоционалните цени и атрактивните лизингови условия се оказа ключов за успеха на събитието. Посетителите, привлечени от изгодните предложения, имаха възможността да се запознаят отблизо с техническите характеристики и предимства на тракторите ISEKI, както и с широката гама от прикачно оборудване, което дава решения за специфичните изисквания на различните земеделски сектори - овощарство, зеленчукопроизводство и оранжерийно произвопдство, лозарство, отглеждане на етерично-маслени култури и др.

По време на събитието, което продължи 5 дни, Скайтрак не само представи висококачествената техника на японския гигант ISEKI, но и демонстрира своя ангажимент към подкрепата на българските фермери чрез предлагането на продукти, които могат значително да подобрят ефективността и конкурентоспособността в техните стопанства.

Резултатът от Специалните дни бе значителен брой сключени сделки, което подчертава високия интерес и доверие към марката ISEKI и политиката на Скайтрак за достъпни цени и изгодни условия. Успехът на събитието е ясно доказателство за растящата нужда от модернизация в българското земеделие и желанието на фермерите да инвестират в надеждна и ефикасна техника за своите стопанства.

Специалните дни в Скайтрак оставиха трайно впечатление на посетителите и поставиха основите за бъдещи успешни инициативи, насочени към подкрепа и развитие на земеделския сектор в България. Събитието доказа, че когато се предлагат качествени продукти на конкурентни цени, интересът е гарантиран, а ползите за фермерите - високи.

За повече информация : 0888 666 000


Свързани статии

Поредна община избра трактор от марката ISEKI за универсални нужди (ВИДЕО)
Днес ще ви представим община Копривщица и как тя успешно почиства улиците, опесъчава в зимните месеци с нова и модерна комунална техника закупена от фирма Скайтрак, официален вносител на японските трактори Iseki
18.02.2021 г.
2643
На гости в твоята ферма: Как професионален фермер избра трактор ISEKI TLE? (ВИДЕО)
В карловското село Васил Левски, Нанко Христев отглежда с много мерак своите животни. През 2003 г. наследява фермата от своя баща и решава да продължи да се занимава с говедовъдство, като в момента отглежда и коне.
18.01.2020 г.
3172
Скайтрак достави нов трактор ISEKI TLE 4490 с хидравлична метла и гребло за Община Копривщица
Скайтрак достави нов японски трактор ISEKI TLE 4490 с хидравлична метла и гребло за Община Копривщица, в рамките на обществена поръчка за нуждите на общината. Това е пореден чисто нов японски трактор със специализирано комунално оборудване и гуми, след като Скайтрак вече оборудва няколко български общини с висококачествени японски трактори и инвентар.
02.07.2020 г.
3140
Ферма Green To Go: Тракторите Iseki са универсалният помощник в земеделието (ВИДЕО)
Днес Green To Go е една от водещите компании, която създава качествен и здравословен листен зеленчук. В своята работа те се доверяват на трактори Iseki и на Скайтрак, като партньор в обезпечаването на стопанството с качествена земеделска техника.
 
20.11.2019 г.
4039
Скайтрак с нови полезни машини за всяко стопанство (ВИДЕО)
Най-големият дилър на употребявани японски трактори в България и официален вносител на новите трактори ISEKI - Скайтрак, разшири продуктово си портфолио с нови машини за земеделските производители. Отново е налице - ТОП качество от европейски производители, а цените са без конкуренция.
 
16.07.2020 г.
4898
Скайтрак пусна хитовия модел ISEKI TLE 4490 - вече с кабина и челен товарач (ВИДЕО)
Японските трактори ISEKI могат да бъдат закупени на лизинг с първоначална вноска по договаряне и без лихва за 24 месеца. Максималния срок на лизинга е до 60 месеца.
21.10.2019 г.
8939
Хитовият модел японски трактор ISEKI TLE 4490 - вече и с кабина
Това е най-достъпният нов модел японски трактор като съотношение между цена и мощност. От Август 2019, официалния вносител на ISEKI за България - фирма Скайтрак вече предлага популярния модел японски трактор ISEKi TLE 4490  и във вариант с кабина.
21.08.2019 г.
12740
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG