Редакция на обява Добави обява

Скайтрак отчете силен интерес към тракторите ISEKI по време на АГРА 2022

14.03.2022 г.
4060
Скайтрак взе традиционно участие в селскостопанското изложение АГРА 2022, което се проведе през изминалата седмица в Пловдив след 2 годишна пауза. През тази година събитието се организира от Пловдивски панаир АД съвместно с новоучредената асоциация на търговци на агротехника - АГРОТЕХ, в която Скайтрак членува.

Най-силен интерес от страна на земеделските производители бе отчетен към новите модели японски трактори ISEKI, които вече се утвърдиха на българския пазар със своето високо качество и най-добро съотношение между мощност и цена. По време на АГРА 2022 бяха показани едни от най-популярните модели ISEKI, a новината от изложението е, че през месец Май Скайтрак ще внесе и първите изцяло нови модели японски трактори ISEKI с двигатели Stage V.

Новите серии трактори ISEKI включват следните модели:
  • ISEKI TG 6675 с кабина, мощност: 70 К.С. STAGE V
  • ISEKI TG 6550 с кабина, мощност: 55 К.С., STAGE V
  • ISEKI TLE 4550, мощност 55 К.С., 4 цилиндров, STAGE V
  • ISEKI TLE 4550 с кабина, мощност: 55 К.С., STAGE V
  • ISEKI TLE 3410, SYNCHRO 8F/8R, МОЩНОСТ: 40 К.С., STAGE V

Въпреки забавянето на доставките на стоки в глобален мащаб, Скайтрак не прекъсва вносът на нови и употребявани японски трактори за своите клиенти, като различното в тази нова ситуация е, че повечето фермери заявяват и договарят предварително желаните модели на база ценовите параметри, които ги удовлетворяват. През последните седмици в централната база на Скайтрак на главен път Пловдив - Карлово до разклона за село Калояново, постоянно се осъществява разтоварване на нов внос контейнери с трактори от Япония.

По отношение на прикачния инвентар, Скайтрак показа цялостни решения за почвообработка, растителна защита, торене, косене, мулчиране и транспортиране на реколта.

Новост по време на АГРА 2022 бяха обновените модели пръскачки AGRON - вече добре познатата марка, която се превърна в символ на качествено пръскане на най-достъпна цена. Пръскачките са с увеличена гаранция на 3 години, което е без аналог за българския пазар. Освен това имат обновен дизайн на резервоарите за препарат, оборудвани са с висококачествени италиански пръскащи дюзи и помпи.

Силен интерес за земеделците представляваха и серията мулчиращи косачки Micovic, особено първият показван в България модел мулчираща косачка - оборудвана с резервоар за третиране с хербицид.Въпреки увеличението на всички видове суровини за производство и транспорт на агротехника, Скайтрак запазват изключително атрактивни цени на новата земеделска техника и цялата гама прикачен инвентар, които също така могат да бъдат закупени на лизинг с преференциални условия.

За повече информация: 0888 666 000 ; info@skytrak.bg ; https://skytrak.bg ; https://iseki.bg 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG