Редакция на обява Добави обява

Скайтрак пусна хитовия модел ISEKI TLE 4490 - вече с кабина и челен товарач (ВИДЕО)

21.10.2019 г.
8951
За първи път на българския пазар, Скайтрак представя японския трактор ISEKI TLE 4490 в комбинация с кабина + (плюс) челен товарач.

Този трактор се превърна в хит сред земеделците в цяла България, заради отличното съотношение между цена и мощност.

Красивият японски трактор  ISEKI TLE 4490 е оборудван с 4 цилиндров дизелов двигател с мощност 55 к.с. Скоростната кутия е синхронизирана с 8 предни и 8 задни предавки + реверс, който дава възможност за бързо и удобно маневриране при скоростен диапазон от 1,6 до 26,2 км./ч.  

Челният товарач към трактора може да повдига товари с маса до 500 кг. на височина до 2.85 метра, като освен с кофа, може да е оборудван с товарни вилици, шила, щипки и друг инвентар според нуждите на клиента.

Тракторът е много подходящ за работа в животновъдни ферми, където да се използва за захранване на фуражораздаващи ремаркета, пренос на бали, транспортни задачи, а също и за почистване.

ISEKI TLE 4490 има две независими хидравлични помпи, като тази за навесната система е с максимален капацитет от 74.3 литра/минута, което е достатъчно за работа с балопреси и разнообразен прикачен инвентар. Освен всички стандартни задачи по почвообработка, косене и сеитба, благодарение на отлично уплътнената кабина трактора може да бъде използван за пръскане в овощни градини и земеделски стопанства. 

За комфорта на оператора, кабината е оборудвана с парно за работа през студените месеци, а от Скайтрак подаряват на всеки клиент аудио-музикална система. В кабината има изход - запалка за зареждане на GSM, както и пакет “пушачи”. 

Японските трактори ISEKI могат да бъдат закупени на лизинг с първоначална вноска по договаряне и без лихва за 24 месеца. Максималния срок на лизинга е до 60 месеца.

За повече информация: 0888 71 36 89 - Скайтрак - Официален вносител на ISEKI за България

© 2019 Agrosalon.BG
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG