Редакция на обява Добави обява

Скайтрак с най-добра цена и качество за картофосадачи с торовнасяне (ВИДЕО)

24.03.2020 г.
4023
Зеленчукопроизводителите, които отглеждат картофи могат да получат най-добро съотношение на база цена / качество за нови модели картофосадачи за сезон 2020.

През последните няколко години машините за картофи, които са специално разработени по техническо задание от Скайтрак и са предназначени за условията за отглеждане на картофи в България, придобиха широка популярност с тяхната здравина и ефективност за сеитба и култивиране.

Качествена и бърза сеитба - без нужда от наемане на работници
За кампанията по сеитба на рътен картоф, земеделците могат да се спестят разходи за сезонното наемане на работници и значително да ускорят процеса на сеитба на картофите, благодарение на двуредов картофосадач с торовнасяне, който работи с регулируемо междуредие от 70-75 см.

Дълбочината на засаждане при тази сеялка за картофи може да се регулира от 10 до 30 см., а нормата на торовнасяне може да се регулира от 30 до 140 кг./декар. Разстоянието на засаждане може да се избира между 17 и 40 см.

При нужда сеялката може да бъде оборудвана допълнително с модул за внасяне на обезпаразитяващ препарат. 

За повече информация и специална персонална цена: 0888 666 000

Сеялките за картофи, както и другите машини за зеленчукопроизводство са налични за оглед в централната база на Скайтрак, на главен път Пловдив - Карлово, след бензиностанция Shell

ВИЖТЕ ВИДЕО как работи сеялката за картофи:

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG