Редакция на обява Добави обява

Скайтрак ще представи най-новата гама японски трактори ISEKI на АГРА 2023 (ПОКАНА)

17.02.2023 г.
2881
От 21-и до 25-и Февруари, по време на международната селскостопанска изложба АГРА 2023, която се провежда традиционно в Пловдивски панаир, фирма Скайтрак ще представи пълната гама от новите серии на японските трактори ISEKI.

Главна новост са двигателите STAGE V, както и редица подобрения и екстри в кабините. Тракторите обхващат мощностния диапазон от 20 до 70 к.с. и са предпочитан избор за овощари, зеленчукопроизводители, фермери отглеждащи животни, както и за спомагателни дейнсоти в по-големите земеделски стопанства.

От Скайтрак съобщиха, че най-силен интерес благодарение на съотношението цена / мощност, се очаква към новите модели с 4 цилиндров дизелов двигател, както и към моделите с климатизирана кабина и челен товарач.

По време на АГРА 2023 Скайтрак ще покаже и пълна гама прикачен инвентар за нуждите на земеделците. Доказаните със своето високо качество и ефективност гръцки плугове ще са на специални промо цени, както и утвърдените сред овощарите и лозарите пръскачки с марка Agron и капацитет от 220 до 1500 литра.

На щанда, срещу палата VII, ще можете да разгледате и специализирани машини за сеитба на зеленчуци, прибиране на картофи, както и плоски косачки, роторни косачки, косачки с автоматично отклоняващи се секции и мулчери.

Заповядайте на щанда на СКАЙТРАК по време на АГРА 2023 - срещу палата VII.

За повече информация, налични машини и промоции: 0888 666 000


Свързани статии

Новите модели трактори ISEKI идват в България със специална бонус премия
Японските трактори ISEKI, които вече се утвърдиха на българския пазар със своето високо качество и най-добро съотношение между мощност и цена, са вече в България с няколко нови серии. Това съобщиха от официалният вносител на марката - фирма Скайтрак, като допълниха, че първите трактори ISEKI от новите модели вече са при своите собственици.
21.04.2022 г.
8635
Новите 4 цилиндрови японски трактори ISEKI са най-доброто на пазара като цена и мощност (ЦЕНИ+ЛИЗИНГ)
Новите 4 цилиндрови японски трактори ISEKI от серията TLE са най-доброто на пазара в България като цена и мощност. Това заявиха пред Агросалон.БГ от официалния вносител - фирма Скайтрак.
21.06.2022 г.
5397
Ферма Green To Go: Тракторите Iseki са универсалният помощник в земеделието (ВИДЕО)
Днес Green To Go е една от водещите компании, която създава качествен и здравословен листен зеленчук. В своята работа те се доверяват на трактори Iseki и на Скайтрак, като партньор в обезпечаването на стопанството с качествена земеделска техника.
 
20.11.2019 г.
4057
Скайтрак отчете силен интерес към тракторите ISEKI по време на АГРА 2022
Най-силен интерес от страна на земеделските производители бе отчетен към новите модели японски трактори ISEKI, които вече се утвърдиха на българския пазар със своето високо качество и най-добро съотношение между мощност и цена. По време на АГРА 2022 бяха показани едни от най-популярните модели ISEKI, a новината от изложението е, че през месец Май Скайтрак ще внесе и първите изцяло нови модели японски трактори ISEKI с двигатели Stage V.
14.03.2022 г.
4067
Новият хит сред японските трактори - Iseki TLE 3410 вече е в България (ВИДЕО РЕВЮ)
Новата серия японски трактори ISEKI TLE с двигатели Stage V вече са в България.  Моделът TLE 3410 е предназначен за работа в малки земеделски стопанства, а също и в животновъдни ферми, където здравината и високото японско качество гарантират непрекъснат работен процес.
11.05.2022 г.
3336
ISEKI SXE 218 - Най-добрата самоходна косачка за зелени площи (ВИДЕО)
През лятото на 2020-а японската самоходна косачка ISEKI SXE 218 е предпочитаната косачка за зелени площи. Тя намира приложение както в частни имоти, така и са ефективно и бързо косене на зелени площи в хотели, паркове, градини, обществени пространства и др.
10.07.2020 г.
7110
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG