Редакция на обява Добави обява

Sky Maxi Drill представя прецизна слята сеитба с Low-Till технология (ВИДЕО)

16.04.2021 г.
2255
Когато в земеделието става въпрос за сеитба с минимални обработки на почвата Low-Till, то изборът на правилна и прецизна сеялка е от основно значение.
 
Френският производител Sky (част от Sulky) е един от лидерите в производството на Low-Till и No-Till сеялки в световен мащаб. Марката е представена в България от фирма Оптиком, които пускат специална промоция за моделът Sky Maxi Drill – 6 метра за месеците Април и Май 2021.
 
Сеялката за слята повърхност Sky Maxi Drill е оборудвана с бункер за семена с обем 4000 литра, работна ширина 6 метра и натиск на всеки изсяващ ботуш от 120 кг.
 
Едно от най-големите предимства на тази сеялка е, че за разлика от своите конкуренти, тя разполага с предна дискова секция, с най-голямото  разстояние между дисковете – 56см, което позволява бърза и ефективна обработка на почвата и последваща сеитба.


 
Машината има възможност за висока скорост на сеитба от 15-20км/ч, също така при „тежки“ и не добре подготвени терени да извършва качествена обработка и сеитба.
С една земеделска операция, предната дискова секция подготвя почвата, а след нея гуменият валяк подготвя  семенното легло. След това върху вече подготвените условия сеещата секция, извършва полагането на семето. 


 
Два реда еднакви ботуши, монтирани на листови пружини, осигуряват до 120 кг натиска на всеки ботуш за поддържане на дълбочина на засяване дори при тежки условия.
 
Сеялката Sky Maxi Drill е снабдена с разтоварващ клапан на сеещата секция, което позволява на семената да паднат под действието на гравитацията в почвата, намалявайки отскока и риска от неравномерна дълбочина на семената по време на сеитба.
 
Освен промоционалната цена, която Оптиком са подготвили за земеделците през Април и Май месец, то сеялката може да бъде закупена и като инвестиция със субсидия по мярка 4.1 от Програмата за развитие на селските региони. Заради иновационната и щадяща природата технология - Low Till, сеялката може да се счита за иновация в проектите по мярка 4.1.
 
Освен моделът с 4000 литра бункер за семена, Оптиком предлага и още 5 модела с работна ширина от 3 до 6 метра, покриващи нуждите за трактори с мощност от 120 до 300 к.с.
 
За повече информация се обръщайте към фирма Оптиком на тел:
0889 431 289; 0882 948 304 ; 0700 70 705 ; opticom@opticom-bg.comСвързани статии

Сеялката Sky EasyDrill представя директна сеитба с No-till технология (ВИДЕО)
Днес заедно с Димитър Петров, Управител в Оптиком ще ви покажем директна сеитба с Easydrill, сеялка на френската компания Sky. Ето какво сподели той на полето:
08.04.2021 г.
2279
Оптиком отговаря на повишеното търсене на No-Till техника с полева презентация на 3-и Ноември
 В действие ще бъде демонстрирана No-Till сеялката с работна ширина от 6 метра на френския производител SKY Agriculture. Това е най-популярната и добра европейска сеялка за No-Till сеитба, която е вече утвърдена със своето качество и ефективност в редица държави.
29.10.2020 г.
2434
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG