Редакция на обява Добави обява

Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+

17.10.2023 г.
1237
Икономията и по-ниските разходи за минерални торове стават все по-важни за зърнопроизводителите. В тази връзка за есенната кампания 2024, Оптиком предлага торачка SULKY DX30на специална промоционална цена от 29 000  лв., без ДДС, с бонус окомплектация.
 
SULKY е емблематична марка висококачествени торачки, една от най-търсените в България, като се е доказала през годините със своята ефективност. SULKY DX30+ има 6 секционен контрол и се управлява чрез ISOBUS терминал от кабината на трактора. Торачката позволява операторът да променя скоростта на движение в зависимост от теренните условия и да постига висока производителност. Точната норма се постига с отчитане на действителната скорост на трактора, относителното тегло и типа на тора. Отчитайки тези параметри, софтуера прави постоянна калибровка на потока тор за постигане на желаната норма на торене.
 
В основата на секционния контрол е патентованата DPX система на SULKY, която позволява адаптивно изменение на работната ширина на торене, чрез промяна на мястото на падане на тора върху диска. Работния периметър е от 12 до 36 метра, а капацитета за тор на торачката е от 1500 до 3000 литра.
 
В допълнение, торачката е оборудвана със система за динамичен контрол на нормата W-control, която автоматично предотвратява зони за препокриване с тор. Системата показва голяма ефикасност и може да доведе до спестяване на два биг-бега тор на всеки 1000 дка., при примерна норма от 20 кг./дка., защото е налице пълен автоматичен контрол върху презастъпването. С помощта на тази система  значително се намаляват площите, в които е попаднало по-голямо количество тор от нормативно предвидения и така се гарантира по-доброто развитие на земеделската култура и в крайна сметка – реколтата от зърно.
 
За нуждите на българските зърнопроизводители Оптиком пуска сезонна промоция до изчерпване на количествата със специална цена от 29 900 лв./без ДДС за торачка SULKY DX30.
 

 
За повече информация: 0700 70 705 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com
 
 


Свързани статии

Торачките SULKY - работете с реален секционен контрол
Във всички краища на България по полетата през пролетта и есента работят все повече торачки Sulky - агрегатирани към всякакъв тип марки трактори. Произведените във Франция ,торачки Sulky се наложиха сред професионалисти в земеделието у нас, като причините за това са няколко:
06.02.2023 г.
2423
Активизира се пазара на торачки. SULKY е лидер в избора на земеделците
Едни от най-търсените торачки на пазара в България са френските SULKY, които работят в стотици стопанства и са се доказали със своето качество и ефективност. 
12.10.2020 г.
2434
SULKY - символ на прецизното торене чрез секционен контрол
Един от основните разходи в зърнопроизводството е този за минерални торове. Затова е важно изборът на торачка да е точен, тъй като това не само ще спести средства от неправилно тороразпръскване, но също определя доброто развитие на реколтата.
15.04.2024 г.
952
Sulky спечели пореден медал за своите прецизни торачки X40+ и X50+
Качеството на разпределението на торовете в полето варира в зависимост от скоростта на трактора. Въз основа на това наблюдение и следвайки патентована концепция, SULKY разработи технология за адаптиране на масата за разпръскване към скоростта на движение: SPEED CONTROL.
10.05.2021 г.
2762
SULKY придоби производителя на агротехника FRANDENT GROUP
SULKY - най-предпочитаният бранд торачки в България, който е френска компания, придоби мажоритарен дял от италианския производител на агротехника FRANDENT GROUP.
09.08.2021 г.
2241
Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+, а сега и с подарък GPS навигация TOPCON
Икономията и по-ниските разходи за минерални торове стават все по-важни за зърнопроизводителите. В тази връзка за пролетна кампания 2023, Оптиком предлага съчетание на френско качество и японска прецизност чрез комбинацията - торачка SULKY DX30+ и подарък GPS навигация Topcon.
28.02.2023 г.
2240
Topcon представи нова серия дисплеи за GPS навигации за трактори и агротехника
Японският бранд Topcon e един от глобалните лидери в производството на GPS навигации за селско стопанство, строителна техника, пътно строителство и авиоиндустрия. В Европа Topcon е символ на прецизното японско качество - бе зкомпромиси във всяко отношение. Няколко големи производители на трактори вграждат серийно именно японските навигации Topcon. Сред тях са McCormick, Landini и др.
 
26.10.2020 г.
3026
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG