Редакция на обява Добави обява

Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+, а сега и с подарък GPS навигация TOPCON

28.02.2023 г.
2247
Икономията и по-ниските разходи за минерални торове стават все по-важни за зърнопроизводителите. В тази връзка за пролетна кампания 2023, Оптиком предлага съчетание на френско качество и японска прецизност чрез комбинацията - торачка SULKY DX30+ и подарък GPS навигация Topcon.

SULKY е емблематична марка висококачествени торачки, една от най-търсените в България, като се е доказала през годините със своята ефективност. SULKY DX30+ има 6 секционен контрол и се управлява чрез ISOBUS терминал от кабината на трактора. Торачката позволява операторът да променя скоростта на движение в зависимост от теренните условия и да постига висока производителност. Точната норма се постига с отчитане на действителната скорост на трактора, относителното тегло и типа на тора. Отчитайки тези параметри, софтуера прави постоянна калибровка на потока тор за постигане на желаната норма на торене.

В основата на секционния контрол е патентованата DPX система на SULKY, която позволява адаптивно изменение на работната ширина на торене, чрез промяна на мястото на падане на тора върху диска. Работния периметър е от 12 до 36 метра, а капацитета за тор на торачката е от 1500 до 3000 литра.

В допълнение, торачката е оборудвана със система за динамичен контрол на нормата W-control, която автоматично предотвратява зони за препокриване с тор. Системата показва голяма ефикасност и може да доведе до спестяване на два биг-бега тор на всеки 1000 дка., при примерна норма от 20 кг./дка., защото е налице пълен автоматичен контрол върху презастъпването. С помощта на тази система  значително се намаляват площите, в които е попаднало по-голямо количество тор от нормативно предвидения и така се гарантира по-доброто развитие на земеделската култура и в крайна сметка – реколтата от зърно.

Благодарение на иновационните системи при SULKY, както и съчетанието с японската GPS навигация Topcon, земеделците могат да спестят сериозни средства от торове, които при използване на обикновено торачки биха отишли също в зони с триъгълници, в края на полето при зоната за обръщане на трактора или при процеса на „окрайчване“ на полето.

За нуждите на българските зърнопроизводители Оптиком пуска пред-сезонна промоция до изчерпване на количествата със специална цена от 29 900 лв./без ДДС за торачка SULKY DX30+ и подарък GPS навигация Topcon.

За повече информация: 0700 70 705 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com 
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG