Редакция на обява Добави обява

Специални промоции за GPS навигации TOPCON с автоматичен волан пуска Оптиком за сеитба 2023

24.01.2023 г.
2829
Специални промоции за японските GPS навигации TOPCON с автоматичен волан пуска Оптиком за предстоящата пролетна сеитба.

На вниманието на земеделците е новата 12,1 инчова навигация Topcon XD+ , която е с подобрено изживяване на потребителския интерфейс, наречено Horizon 5. Навигацията има пълноцветен дневен и нощен ражим. Стандартно отключените функции включват Guidelines (насоки), Tasks (задачи), ISO-UT и TAP Market. Всички допълнителни функции на Horizon  са лесно достъпки и отключващи се с TAP чрез конзолата или личното устройство.  В комбинация с приемници, кормилно управление и коригиращи услуги на Topcon, новото ниво на персонализиране предоставя възможни решения за навигация, на правилната цена. 

При закупуване на GPS навигация Topcon, клиентът получава цялостна услуга - като всичко в софтуера е отключено: секционен контрол, контрол на дебита и различни функции и параметри, за които не трябва в последствие допълнително плащане. Когато земеделците купуват система на Topcon, те се ползват от всичко в нея, без ограничения и първоначалната инвестиция е всичко. След това няма скрити такси за отключване на една или друга функция.

Японските GPS навигации Topcon позволяват лесно и бързо инсталиране и работа във всякакви машини с ISOBUS. 

Важен акцент, който посочват от Оптиком е, че техните специалисти могат да оборудват всеки трактор и инвентар да работи с Topcon, дори без да има ISOBUS. Това става чрез промяна в сигнала от аналогов в дигитален, което вече се е реализирало на стотици машини в България.Експресна доставка и монтаж във вашата ферма
Друго голямо предимство при GPS навигационните системи Topcon е, че Оптиком има сервизни специалисти, които извършват експресна инсталация на място в стопанството, което се случва до 2 дни от поръчката на японската навигация.

Лизинг и бързо одобрение без условности - БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ
Друга важна причина масово земеделците да се преориентират към японските GPS навигации Topcon е възможността за изгоден бърз и лесен лизинг за инвестиция в GPS навигация и системи за прецизно земеделие.

Автоматично уптравление с гарантирана висока прецизност
AES-35 е нова електрическа кормилна система с висок въртящ момент, която се присъединява към вече доказалия се и популярен Topcon AES-25, като предлага хидравличнa производителност с електрическо удобство, за да се получи най-прецизния електрически волан в света.

Проектиран за превозни средства, които не са заводски подготвени за автоуправление, AES-35 е надеждна, устойчива на атмосферни влияния система, напълно способна да работи при превозни средства без кабина. Съвместим с широка гама от оборудване, включително трактори, пръскачки и комбайни, AES-35 осигурява нови възможности в GPS автоуправлението за операции, които не позволяват използването на кабинни превозни средства.

За информация и поръчки: 0889 470 603


Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG