Редакция на обява Добави обява

Steyr представи новата серия трактори TERRUS CVT с ново поколение S-Fleet отдалечен достъп

23.07.2021 г.
2357
Със свеж дизайн на кабината, преработен стил, преосмислен контрол и усъвършенствана технология за свързване излизат на европейския пазар за трактори ново поколение STEYR Terrus CVT. Пускането на новата гама с мощност от 250-300 к.с. бележи непрекъснатия тласък на марката да предлага модели с най-високи нива на качество, комфорт и технологии, за да направи работата в земеделието по-лесна, по-ефективна и по-продуктивна.

Както и при предишния диапазон, представен през 2015 г., линията Terrus CVT - построена в завода St. Valentin в Австрия - включва три модела (250/270/300к.с. номинална мощност), всички движещи се през трансмисията STEYR CVT. Освен това много от характеристиките на тракторите са уникални за новото поколение Terrus CVT. Това включва новата кабина с изцяло преработен интериор, включително нов подлакътник Multicontroller III, конфигурируеми контроли, сензорен монитор Infomat 1200, таблетни двигатели / измервателни уреди и - за първи път - STEYR S-Fleet телематика с незабавен двупосочен трансфер на данни.

Infomat 1200 включва не само новото поколение S-Guide управление за прецизно земеделие, но и нови телематични възможности на S-Fleet, елиминирайки всякаква необходимост от ръчен / USB запис / пренос на данни. Данните за работа на трактора и прикачния инвентар се записват незабавно и автоматично и са достъпни на компютъра на фермата чрез уеб портала MySTEYR.com или мобилното приложение S-Fleet на интелигентното устройство на мениджъра / собственика. Също така е възможно да видите местоположението на машината и да наблюдавате показателите за ефективност, позволявайки например наблюдение на това кога може да са необходими запаси от гориво. Двупосочният трансфер на данни означава, че данни и инструкции като полеви карти могат също да бъдат изпратени на трактора от смарт устройство или компютър.

Ако собственикът реши да даде разрешение, техният дилър на STEYR може също да наблюдава трактори, оборудвани със S-Fleet. Това може да позволи на дилъра, например, да забележи признаци за ранно предупреждение за всякакви неизправности и да осигури отдалечен достъп до услугата, благодарение на дистанционната поддръжка на S-Fleet. С тази функция дилърите могат дори да предоставят софтуерни надстройки от разстояние, ако е необходимо. В допълнение, те могат да осигурят поддръжка на оператора в кабината чрез дистанционния изглед S-Fleet, свързвайки се директно по всяко време и навсякъде с екрана Infomat 1200.
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG