Редакция на обява Добави обява

Световния тур REXperience на Landini започна и в България (СНИМКИ)

03.10.2019 г.
11296
Световният тур REXperience (REXпреживяване) на Landini започна в България на своята първа локация - в красивите лозя на Винарска изба “Седем поколения” край село Мечка, Русенско.

Събитието събра на едно място земеделци и професионалисти в лозарството, които заедно с екипа на Оптиком, тестваха възможностите в реална работна среда на новия трактор Landini REX 4 -  модел 2019. Landini Rex 4, който бе обявен за най-добър специализиран трактор и спечели наградата за иновации на EIMA за новата ADS система за управление, се предлага в 5 специализирани лозарски модела V и GT модификации с кабина.

По време на събитието стопаните имаха възможност за тест-драйв на специализираните лозаро-овощарски трактори Landini. Именно това е идеята на REXperience - да създаде едно специално преживяване за земеделските стопани, които предпочитат да обмислят решение за нов трактор след като го тестват в работа в реални условия.

Димитър Петров, търговски директор в Оптиком заяви:

“За нас е изключително важно да покажем специализираната техника за обработка на лозя и овошки на терен. Лозарите и овощарите имат възможност да тестват машините, да изискват демонстриране на определена технология на обработка на живо. Това ще им даде възможност да направят своя най-добър избор за оборудване на стопанства си с модерна специализирана техника. Днес лозарите се убедиха, че тракторът Landini Rex4 дава максимална производителност, маневреност и лекота на работа.”


Изключително представяне в лозовите масиви край село Мечка показа и верижният трактор Landini Trekker 4. Благодарение на голямата си теглителна сила и отлично сцепление по стръмни терени, тракторът впечатли земеделците с перфектната си работа в екстремни условия. Новият дизайн, който придава по-агресивна визия на модела бе оценен от посетителите. 

Приключението REXperience продължава със следващите локации:
  • 03.10. 2019 г. - Черешови градини, ЕТ Титан-Ангел Кънев, село Зафирово, Силистренско
  • 08.10.2019 г. - Винарска изба “Едоардо Миролио”, село Еленово, Сливенско
  • 10.10.2019 г. - Плодови градини, “Куминяно Фрут”, село Катуница, Пловдивско

 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай

Свързани статии

Landini представи новия трактор REX 4 модел 2019 на SIMA в Париж
Италианският производител на трактори Landini участва с цялата си линия специализирани трактори на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж. Акцент е новия Landini REX 4 -  модел 2019, който бе премиерно показан на EIMA в Италия и спечели вниманието на земеделците и професионалистите в сектора.
27.02.2019 г.
12761
Тракторите Landini Active 7-а серия - достъпно качество за професионалистите в земеделието!
Италианските трактори Landini са добре познати на българския пазар със своята надеждност, лесна поддръжка и достъпна цена. При своята най-висока 7-а серия, Landini въвежда модификацията ACTIVE, която включва пакет от Подобрения, предназначени да улеснят работата на операторите.
09.05.2019 г.
12390
Световен тур на Landini REX включва и България
REXperience (REXпреживяване) е нов проект на Landini, тракторният бранд на мултинационалната компания Argo Tractors. Замисълът е за специално преживяване, насочено към земеделци и професионалисти, които обработват лозя и трайни насаждения и предпочитат да обмислят решение за нов трактор след като го тестват в работа в реални условия.
21.06.2019 г.
11538
През октомври у нас идва уникалното преживяване REXperience с трактори Landini
Световният тур REXperience (REXпреживяване) идва и в България, след като премина успешно през Молдова и Испания. REX-емоцията обещава да ни остави без дъх, както с хубави гледки, вина и специални изненади
24.09.2019 г.
11664
Управление на група трактори и машини. Или какво е Fleet Management?
Операторите в селскостопанския сектор вече разполагат с широк спектър от технологии, които им помагат да произвеждат повече с по-малко усилия като в същото време оптимизират ресурсите за производство. Работата става по-рентабилна, а цената на час се намалява - това е основна цел за всички собственици в селското стопанство.
28.06.2019 г.
11782
Агропарад 2019 показа екшън на полето (Видео и Снимки)
Оптиком показа в действие комбинации от високопроизводителна техника за ефективно земеделие. Фермерите имаха възможност да наблюдават техниката в работа на полето в разнообразни операции, след което имаха възможност да тестват машините сами и да се убедят в предимствата им. 
10.07.2019 г.
13799
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG