Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри България отбелязва 10 силни години на пазара за селскостопанска техника

08.03.2022 г.
2445
Тайтън Машинъри България отбелязва своя 10-годишен юбилей със силни позиции на пазара, разширена гама машини и изцяло насочено внимание към персоналните нужди на всеки клиент.

На 6-ти март през далечната вече 2012 г. на българския пазар стъпва най-големият дилър на CNH в света - американската компания Titan Machinery Inc. Оттогава досега Тайтън Машинъри България вече 10 години развива успешно своята мисия у нас – да предоставя най-добрите и класни решения в областта на земеделската и строителната техника и да показва световен модел на работа, основан на експертността и коректността в отношенията с доставчици, партньори и клиенти.

По повод годишнината от компанията споделят:
Изключително сме радостни, че отбелязваме тази годишнина с един силно мотивиран и сплотен екип, който през последните 2 години показа, че може да работи гъвкаво, мобилизирано и отговорно и в най-трудни условия, които бяха породени от световната здравна криза.
Присъствието на Тайтън Машинъри на българския пазар за тези 10 години е белязано с професионализъм и доверие, здраво стъпили върху традициите в земеделието и строителството, и винаги съсредоточени в търсенето на високотехнологичните решения, които да може да предложим първи. 

За този десетгодишен период отчитаме силно разрастване като присъствие в страната с нашите седем представителства, както и разширяване на портфолиото на компанията, което в началото на 2022 г. се допълни с още един бранд на френската реномирана марка пръскачки – Tecnoma и заедно с Case IH, Case Construction, Vaderstad, Agrifac, Annaburger, MacDon, Gregoire Besson, Macshio Gaspardo предлагаме пълна гама машини за земеделие и строителство.

Така компанията успешно работи в посока на основната мисия, която си е поставила – да осигури най-добрите решения за своите клиенти, които изграждат и изхранват света. Изпълняваме тази своя цел, посредством: създаване на отлична работна среда, предоставяне на иновативни решения и поддържане на ефективно партньорство. Всичко това допринася за нашето отговорно и устойчиво развитие за в бъдеще.

Ретроспекцията за изминалите 10 години е повече от вълнуваща, динамична и запомняща се, когато обърнем поглед назад към тези години. А те бяха изпълнени с множество демонстрации по българските полета, редица нови технологичнии иновации, няколко поставени световни рекорда, успешно проведени изложения за селскостопански и строителни машини, посещения с клиенти и партньори в заводите на партньорите на Тайтън Машинъри България, участия в семинари, конференции, и още и още…
 
Изпълнителният директор на компанията Свилен Лозанов поздрави своите колеги, партньори и разбира се клиенти по случай годишнината с думите:

„Правейки ретроспекция на изминалите десет години бих казал, че те бяха доста динамични и интересни. Радостен съм, че постигнахме много успехи и въпреки многобройните предизвикателства през годините съумяхме да следваме нашата основна ценност, а именно – грижата и отношението към нашите клиенти. Благодарен съм, че десет години по-късно работим със същите тези хора, с които започнахме, с техните наследници, както и с голям брой нови, които освен клиенти и партньори можем да наречем приятели. Разбира се, това нямаше да бъде постижимо по никакъв начин, ако го нямаше този екип от професионалисти, които със своята отдаденост към работата и принадлежност към компанията през всички тези години непрестанно я движат напред. Въпреки глобалните изпитания, пред които е изправен всеки един от нас през последните няколко години, в бъдеще ние ще продължим да бъдем близо до нашите клиенти, ще продължим да се развиваме и се надявам след още десет години отново заедно да се поздравим с постигнатите успехи.“


Свързани статии

Maschio Gaspardo вече с дилърство от Тайтън Машинъри България
Тайтън Машинъри България продължава да развива кръга на партньорските отношения, които реализира с добре известни и наложили се на пазара компании. Израз на тази политика е наскоро осъщественото партньорство с италианската компания Maschio Gaspardo, която ще допълни продуктовата гама на Тайтън Машинъри.
16.06.2020 г.
2415
Високотехнологичните пръскачки Agrifac влязоха в портфолиото на Тайтън Машинъри
Тайтън Машинъри България стана официален представител на високотехнологичните пръскачки Agrifac. Agrifac е логично допълнение в гамата машини и технологии, които Тайтън Машинъри България предлага на своите клиенти.
05.08.2019 г.
11412
Свилен Лозанов поема поста Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България
Свилен Лозанов е новият Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България от 1 февруари 2022.
02.02.2022 г.
2912
Тайтън Машинъри увеличава клоновата си мрежа с нови магазини в Шумен и Видин
С новите два магазина за резервни части, зърнопроизводителите ще имат възможността да се подготвят по-рано за жътвената кампания догодина, като спестят ценно време за път или комуникация по телефона. 
26.08.2019 г.
11902
Кое прави сеялките Vaderstad Tempo предпочитаните пролетни сеялки - споделен опит (ВИДЕО)
Българските земеделци отчитат една успешна стопанска година и отправят поглед към следващата. Те вече планират обработките, сеитбата и всичко останало със залагането на един успешен старт за сезон 2022. Днес когато земеделците са изправени пред редица предизвикателства
21.11.2021 г.
2339
Тайтън Машинъри пуска ограничени бройки CASE IH Magnum на промо цени
Специално за есенната кампания в земеделието, Тайтън Машинъри пуска специална оферта - отстъпка до 14 000 EUR за тракторите CASE IH Magnum 340 - модерната класика
 
12.09.2019 г.
11671
С много земеделци и при силен интерес премина срещата Agronomic Design 2019 (СНИМКИ)
За поредна година Тайтън Машинъри България и Case IH събраха вниманието на професионалните зърнопроизводители с провеждането на полевия формат - Agronomic Design - среща за обмяна на опит и споделяне на най-новите технологии в областта на агротехниката.
01.04.2019 г.
15419
Генадий Григоров: Модерната агротехника е ключова за успешното стопанство (ВИДЕО)
Генадий Григоров от Хитрино е посветил 23 години от живота си на работата със земята и зърнопроизводството се е превърнало в успешен агробизнес, който той, заедно със семейството си, постоянно надгражда и развива чрез инвестиции в модерна агротехника и иновативни технологии.
26.09.2020 г.
2350
Калин Миронов: Като цена и качество съм много доволен от Case IH (ВИДЕО)
Близо 20 години Калин Миронов се занимава със земеделие в плевенското село Петокладенци. Там е разположена базата му, както и полетата, на които отглежда предимно царевица. В годините се е уверил, че успехът на едно земеделско стопанство е комбинация от добър мениджмънт, правилен избор на култури, модерни технологии и земеделска техника.
12.10.2020 г.
2612
Владислав Анев: Доверете се на Vaderstad Tempo и на Тайтън Машинъри (ВИДЕО)
Първото стопанство, което посещаваме е в община Павликени - „Рачев 2”  ООД, които обработват 50 000 дка и работят с Vaderstad Tempo от 2015 г. През пролетния сезон засяват  25 000 дка царевица и слънчоглед с Vaderstad Tempo TPR 12.
01.12.2021 г.
3427
Тайтън Машинъри обнови автопаркът си с нови сервизни автомобили
Тайтън Машинъри инвестира средства в обновяване на своя автопарк. Потвърждение за това са десетте нови автомобила, които ще подпомогнат работата на сервизните специалисти на компанията.
18.01.2021 г.
2205
Румен Младенов: Сеялките Vaderstad имат върхово качество и на практика са нечупливи (ВИДЕО)
Днес ви срещаме с Румен Младенов, земеделски производител от гр. Димово. Той обработва 9000 дка. земеделски земи и работи със сеялка Väderstad Tempo от 2016 г. През пролетната сеитба 2021 г. засява 4500 дка слънчоглед с Vaderstad Tempo TPF 8.
06.12.2021 г.
7863
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG