Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри България с нов търговско-сервизен център в Шумен

18.01.2024 г.
1068
В началото на тази година Тайтън Машинъри България ЕАД разшири своето присъствие в Шумен и региона. Компанията отвори своя осми търговско- сервизен център, намиращ се на бул. "Ришки проход" № 78.
 
Новият център е разположен на 2 000 квадратни метра и обединява в една локация административни, търговски и сервизни площи. За да отговори напълно на нуждите на своите клиенти, компанията увеличи и своя екип.

Земеделските производители от региона ще могат да разчитат на екип от 11 профилирани и висококвалифициарни специалисти.

„Разширяването на представителството ни в Шумен бе логична стъпка във връзка с визията ни да бъдем по-близо до клиента, както и да осигурим по-качествена услуга. Новият търговско-сервизен център разполага с по-голяма изложбена площ и площ за сервизиране на машините, но освен това се радвам, че съумяваме паралелно да растем и по отношение на екипа. Също така вярвам, че в бранша, в който работим, отношенията с клиентите са от основно значение, за да бъдеш успешен. В годините назад показахме, че това е основна ценност в нашата компания, като офис Шумен не прави изключение“, сподели Свилен Лозанов, изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България.
 
Официалното откриване предстои.

 
Това е осмият търговско-сервизен център на Тайтън Машинъри в страната. Освен в Шумен, компанията има представителства в София, Монтана, Плевен, Русе, Добрич, Бургас и Стара Загора.
 
Тайтън Машинъри България е сред водещите компании при продажбата на селскостопанска техника в страната и е официален вносител на водещите марки земеделска и строителна техника – Case IH, Väderstad и Case CE.
 
Компанията е официален представител на самоходните пръскачки Agrifac, прикачните пръскачки Tecnoma, хедерите MacDon и ремаркетата Annaburger.
 
Повече информация можете да получите на кратък номер *4040
 

Свързани статии

Свилен Лозанов поема поста Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България
Свилен Лозанов е новият Изпълнителен директор на Тайтън Машинъри България от 1 февруари 2022.
02.02.2022 г.
2913
Тайтън Машинъри обнови сервизния си автопарк с нови автомобили
Тайтън Машинъри обнови сервизния си автопарк с много нови автомобили VW Caddy Cargo, с които да се покрият нуждите на сервизните екипи, особено по време на активните агротехнически кампании в полето.
01.12.2022 г.
1132
Тайтън Машинъри представи ефективни решения за успешно зърнопроизводство на агро семинара на НАЗ
Екип на Тайтън Машинъри България взе участие в XI-ия Национален агро семинар на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), който се проведе в к.к.Албена.
Тайтън Машинъри бе спонсор на събитието, което тази година се проведе под мотото “Устойчиво зърнопроизводство в условия на променящи се климат и пазари”,
01.12.2023 г.
1145
Тайтън Машинъри България сключи партньорство с Trimble и стана официален представител на марката
Успешните продажби на Тайтън Машинъри България доведоха до ново стратегическо сътрудничество. Само преди дни Тайтън Машинъри подписа договор за официално представителство на марката Trimble - световен лидер в областта на автоматичното управление и системите за навигация. Това партньорство укрепва позицията на Тайтън Машинъри 
05.09.2023 г.
1628
ВИДЕО: Тайтън Машинъри България реализира успешно представяне и на изложението БАТА Агро 2023
Тайтън Машинъри България показа бъдещето на земеделието и впечатли с новите модели Case IH, Vaderstad, Tecnoma и Agrifac на БАТА Агро 2023
 
08.06.2023 г.
1216
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG