Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри България ще вземе участие в БАТА АГРО 2021

25.05.2021 г.
2279
От 1-ви до 5-ти юни 2021г. на летището в гр. Стара Загора ще се състои специализираното изложение за земеделска техника и селско стопанство БАТА АГРО, чието миналогодишно провеждане беше отменено, поради усложнената в страната обстановка.

Традиционно, Тайтън Машинъри България ще вземе участие в изложението, като ще очаква всички свои гости и приятели на щанд 2 в сектор H. Компанията ще представи отблизо земеделските машини и инвентар на брандовете, които представя – Case IH, Vaderstad, Agrifac, MacDon, Annaburger, както и селскостопанска техника с марките Gregoire Besson, Maschio Gaspardo и Fliegl.

На щанда на компанията ще бъдат показани и различни приложения на AFS системите за прецизно земеделие, както и строителна техника с марката CASE Construction.

Посетителите на БАТА АГРО ще могат да видят различни модели трактори Case IH, като се започне от маневрения и компактен Farmall и се стигне до внушителния и мощен Quadtrac. Ще имат възможността да се разходят покрай иновативния и високодобивен зърнокомбайн Case IH Axial-Flow, да се запознаят с функционалностите на телескопичния товарач Case IH Farmlift, да се докоснат до прецизната пролетна сеялка Vaderstad Tempo или надеждните есенни сеялки Vaderstad Spirit и Rapid, както и да видят впечатляващата самоходна пръскачка Agrifac Condor и още много други земеделски и строителни машини.

Специалистите на компанията ще са на разположение на посетителите, за да отговарят на техните въпроси и да ги консултират в избора на най-подходящата за тяхното стопанство земеделска техника или строителна машина, спрямо спецификите на работата им.

Очакваме ви!
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG