Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри България сключи партньорство с Trimble и стана официален представител на марката

05.09.2023 г.
1626
Успешните продажби на Тайтън Машинъри България доведоха до ново стратегическо сътрудничество. Само преди дни Тайтън Машинъри подписа договор за официално представителство на марката Trimble - световен лидер в областта на автоматичното управление и системите за навигация. Това партньорство укрепва позицията на Тайтън Машинъри  на българския пазар за земеделска техника и прецизно земеделие, като утвърждава компанията като доставчик на цялостни технологични решения за агробизнеса.
 
С тази инициатива Тайтън Машинъри България разширява своята партньорска мрежа и ще предлага на своите клиенти иновативни системи за навигация и автоматично управление на машините. Това ще гарантира по-висока ефективност, прецизност и надеждност на оборудването, с което работят българските агробизнес предприемачи.
 
Очаква се партньорството между Тайтън Машинъри България и Trimble да донесе значителни ползи за българската агроиндустрия, като поставя нов стандарт за технологични иновации и специално отношение към нуждите на всеки клиент, независимо от размера на стопанството.
 
Три от водещите американски компании в агроиндустрията - Trimble, Titan Machinery и CNH, производител на тракторите Case IH, отразяват иновациите и предприемаческия дух на американската корпоративна култура. Въпреки своите уникални бизнес дейности, тях ги обединява общата визия за бъдещето на агробизнеса и устремът към развитие в условията на динамични глобални пазари на агротехника. Дейностите и на трите компании акцентират на качество, устойчивост и технологични иновации, като така се създава основа за представяне на върхови решения, които да са достъпни и за българските земеделски производители. Това ще гарантира по-голяма конкурентоспособност на националния ни агробизнес на европейския пазар и ще насочи българската агроиндустрия към нови стандарти за прогрес и ефективност във всяко технологично ниво.
 
На всички фермери и представители на агробизнеса, които имат интерес към иновациите и решенията на марката Trimble, можете да се свържете с Тайтън Машинъри България като вашия надежден партньор и да получите допълнителна информация и консултации на кратък номер на *4040 или на e-mail: office@titanmachinery.bg
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG