Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри отчете силен интерес към най-новите модели Case IH на БАТА Агро 2024 (ВИДЕО)

03.06.2024 г.
1124
Тайтън Машинъри България представи водещи решения за модерно земеделие по време на изложението БАТА Агро 2024, което се проведе край Стара Загора. С богатата си гама от нови модели трактори и комбайни, брандът Case IH впечатли земеделците, които се запознаха отблизо с последните нововъведения при агротехниката. Сред тях бе новият флагман при тракторите Case IH - гумено верижният Quadtrac 715, а също и новите Magnum, Optum и Puma, оборудвани със системата за автоматизация и мониторинг AFS Connect.

Специално за БАТА Агро, на щанда на Тайтън Машинъри дойде и бизнес директорът на Case IH за Източна Европа и Балканите - Харалд Бойтленер, който сподели:

“Радостни сме да представим новият и най-голям Quadtrac 715 с мощност 778 к.с. Това за нас е върхова иновация, а отзивите от първите клиенти са изключително вдъхновяващи. Очакваме за есенната кампания тази година, първите трактори от новия модел да работят и по българските полета.”


Важен акцент за професионалистите в земеделието бе и новия Magnum 400 AFS Connect, с максимална мощност 435 к.с. Трактора е с интегрирана система за автоматично управление, с възможност за изцяло дистанционен контрол. В кабината е налице новия дисплей AFS Pro 1200 и подобрена версия на мултифункционалния джойстик.

В тази връзка Харалд Бойтленер допълни:
“Голямото предимство на всички нови трактори от серията AFS Connect е, че позволяват дигитална свързаност посредством онлайн портала My Case IH, а отскоро и с приложението за мобилни телефони Field Ops. Това прави управлението на техниката в стопанствата по-лесно и по-ефективно. По този начин даваме отговор на най-взискателните клиенти да получат бързо синхронизиране и данни от всички свои машини. Голямото предизвикателство обаче е дигитализацията в машините да бъде достъпна и за по-малките фермери, защото това е бъдещето и ние в Case IH сме разработили иновационни решения за всички серии трактори.”

По време на БАТА Агро 2024, на щанда на Тайтън Машинъри беше изложен и комбайн от новата генерация Axial Flow 160. Показаният модел 6160 е с максимална мощност 411 к.с., 12 метров хедер за жътва и бункер за зърно с капацитет 10 570 литра.

Бизнес директорът на Case IH за Източна Европа сподели важен акцент и за новата серия комбайни:

“Новата серия Axial-Flow 160 са оборудвани с най-иновативната система за автоматизация на жътвата - AFS Harvest Command. Тя осигурява забележително подпомагане на операторите по време на жътва. Голямо предимство при комбайните остава и това, че ние в Case IH продължаваме да развиваме еднороторната технология, която е доказано ефективна и лесна за обслужване.” 

За нуждите на големите земеделски стопанства, по време на БАТА Агро беше показан и комбайнът Case IH 8250 Axial Flow с гумено-верижно задвижване на предния мост. Комбайнът е предназначен за високоскоростна жътва дори и при тежки условия, като съчетава редица иновации по отношение на ротор, наклонена камера и системи за автоматизация на жътвата.
Професионалистите в зърнопроизводството могат да очакват скоро и флагманите сред комбайните от най-новата серия Axial Flow 260, които са с мощност от 500 до 635 к.с. В тази връзка Харалд Бойтленер уточни:

“Времевите прозорци за прибиране на реколтата постоянно се скъсяват заради климатичните промени. Новата серия Axial Flow 260 предлага впечатляваща бързина на жътва при намалена нужда от броя на операторите в големите стопанства. А при съчетание на тези комбайни с флагманите при тракторите, като новия Quadtrac 715 и Magnum 400 AFS Connect, производителността е наистина върхова!”

Повече информация за новите модели трактори и комбайни Case IH можете да получите от официалния вносител за България:

Тайтън Машинъри България
Тел: 02 971 35 25
или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg  
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG