Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри стана официален дилър на Wacker Neuson за България

23.03.2022 г.
4090
Тайтън Машинъри разшири партньорството си с водещия производител на строителни машини Wacker Neuson. Освен в Румъния двете компании ще работят съвместно и на българския пазар. Wacker Neuson е специализиран в компактната и малогабаритна техника и се нарежда сред световните лидери в този сегмент.

Продуктовата палитра на Wacker Neuson е съставена от десет групи продукти. За обработка на прясно положен бетон компанията предлага богата гама от вътрешни и външни вибратори, вибромастари, честотни преобразуватели и инструменти за вързване на арматура. Техниката за уплътняване на почви и настилки включва малогабаритни машини като трамбовки, виброплочи, ръчноводими и траншейни валяци. Двубандажните и еднобандажните и валяци са в компактния клас, съответно до 4,5 т и до 7 т.

Гамата от инструменти за ремонт на асфалтова и бетонна настилка е съставена от къртачи с бензинови двигатели, фугорези, ръчни циркуляри и различни видове инструменти (шила и дискове) за тях. Има три групи от разнообразна спомагателна техника, включваща малки електрогенератори, осветителни кули и различни видове помпи (самозасмукващи, диафрагмени, потопяеми и дренажни).

Wacker Neuson произвежда широка гама от компактни багери с верижна и колесна ходова част с работни маси от 1 до 15 т, в т. ч. с електрическо задвижване с тягови батерии. Има богат избор от багерни кофи, хидравлични чукове и бързосменници. Разнообразна е и гамата от компактни колесни товарачи със съчленена рама и работни маси от 2 т до 7 т, в т.ч. електрически, както и гамата от прикачен инвентар за тях. Предлагат се също колесни и верижни мини товарачи.

Компактните телескопични товарачи са друг специалитет на Wacker Neuson. Te предлагат работна височина от 4,3 м до 5,8 и съответно максимална товароподемност от 1,25 т до 2,7 т. И тук има богат избор от прикачен инвентар. Забележителна е също продуктовата линия от колесни и верижни мини дъмпери с полезен товар от 1 т до 9 т. Уникални са моделите със завъртане на седалката на 180° и със електрическо задвижване с тягова батерия.

На българския пазар
Освен продукти и решения от Wacker Neuson Тайтън Машинъри ще предлага също висококачествени следпродажбени услуги, които включват гаранционен и извън гаранционен сервиз, доставка на оригинални резервни части, продажба на нови и употребявани машини и инструменти.

"Разширяваме партньорството си с Wacker Neuson и в България, но целите на Тайтън Машинъри остават непроменени, а именно да отговаряме на потребностите на нашите клиенти, предлагайки възможно най-висок клас машини и услуги. Марката Wacker Neuson е позната на българския пазар, като с нея ще покрием сегменти от машини, в които до момента не бяхме представени. Добавянето на марката в портфолиото на компанията е само част от плановете ни за развитие на строителния сегмент машини, които предлагаме", допълни Свилен Лозанов.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG