Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри стана официален вносител и на полския бранд Pronar

31.01.2023 г.
2473
Тайтън Машинъри България добавя още един бранд в портфолиото си със земеделска техника. Това е полският производител Pronar.
 
Основен акцент в дистрибуцията ще са специализираните ремаркета за зърно, които Pronar произвежда. От продуктовата гама ще се предлагат също и специализирани ремаркета за всякакъв тип насипни товари, покривайки нуждите както на по-малките така и на по-големи земеделски стопанства. Ремаркетата Pronar покриват всички нужди в земеделието чрез наличните модели с тандемно, три-осно, дву-осно и едно-осно окачване.
 
Висококачествени саморазтоварващи се ремаркета за зърно
 
Най-силен интерес за българските зърнопроизводители ще бъдат ремаркетата, които се използват по време на жътва. Това са два нови модела от серията Pronar T, съответно с 2 и 3 носещи товарни оси. Ремаркетата са оборудвани с хидравлични шнекове за разтоварване на зърно, които са специално разработени за пшеница и царевица.


 
Освен по време на жътва, благодарение на шнековете, ремаркетата могат да се използват за зареждане на сеялки със семена по време на пролетната и есенната сеитба. Поради големият им обем, това спестява значителни транспортни разходи, особено за отдалечени земеделски блокове.
 
Модерни технологии и висок капацитет за работа
 
Саморазтоварните ремаркета за зърно на Pronar са разработени да спестяват време и пари. Товарният им капацитет достига до 36 тона (за модела с 3 оси), като стандартният капацитет е 22 тона / 34 куб.м. Управлението дори в неравни терени е стабилно благодарение на окачването на предните и задни мостове. Могат да бъдат поръчани с 8-точкова система за претегляне с LCD дисплей + принтер. Разтоварването на едно пълно ремарке става за период от 3 до 6 минути, което спестява средно около 30% от времето за жътва на комбайните.
 
Индивидуални решения според нуждите в стопанството
 
От гамата на Pronar, Тайтън Машинъри ще предлага и стандартни двуосни ремаркета за зърно с капацитет до 20 тона, както и редица модели ремаркета, които са предназначени за транспортиране на бали слама и сено, зелени фуражи, пелети, плодове и насипни товари. Всички ремаркета са с модерни технологични решения по отношение на окачване, работа в неравни терени, ефективност на спирането и мултифункционалност.
 
Повече информация за ремаркетата Pronar и професионална консултация според нуждите във вашето стопанство, можете да получите от Тайтън Машинъри България:
 
кратък номер: *4040
office@titanmachinery.bg 
https://titanmachinery.bg

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG