Редакция на обява Добави обява

Тайтън Машинъри стана официален вносител на Petro Canada за България

17.10.2023 г.
1041
Водещият български дистрибутор на селскостопанска и строителна техника - Тайтън Машинъри България, става официален вносител на един от световните лидери в производството на моторни и трансмисионни масла – Petro Canada.

В продуктовото портфолио на марката влизат високоефективни решения за редица индустриални приложения, включително: масла за компресори; масла за електрически и силови трансформатори; масла за газгенератори; масла за ел.трансформатори в соларни паркове, вкл.електроизолационни масла за повече мощност; масла за тежкотоварна и миннодобивна техника; специализирани и високо-безопасни масла за машини в хранително-вкусовата промишленост; масла за машини в печатарската индустрия; масла за авио-индустрията, железопътната техника, корабоплаването и др.

В богатата гама на Petro Canada влизат още: флуиди за пренос на топлина в затворени системи без налягане; индустриални греси; хидравлични течности; смазки за плъзгачи на машинни инструменти; греси за всякакъв вид строителна, миннодобивна и селскостопанска техника.

С новината за официалното представителство, Тайтън Машинъри България и Petro Canada са обединени около общата цел за предоставяне на най-добрите продукти на своите клиенти. Партньорството между двете компании обещава множество предимства за българския пазар и определено ще допринесе за укрепването на позициите на двата бранда в страната.

Petro Canada е един от водещите световни брандове в областта на производството на двигателни и индустриални масла. С история, която датира от десетилетия, компанията е известна с иновациите си, високото качество на продукцията и стремежа си към непрекъснато подобрение. Всеки продукт от гамата на Petro Canada отговаря на строги стандарти за качество, което гарантира дългосрочна защита и оптимална производителност на двигателите.

Petro Canada е създадена като нефтено-газова държавна компания през 1975-а година, като през 1991-а правителството на Канада започва процес на приватизация на компанията. През 2009-а Petro-Canada се слива с друг водеща компания в индустрията, Suncor Energy, създавайки една от най-големите енергийни корпорации в Канада, с която през последните години изгражда най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили в Канада.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG