Редакция на обява Добави обява
ПОКАНА: Специални дни с промоции за трактори и земеделска техника - 20 - 24 Февруари в базата на Скайтрак

Тайтън Машинъри стана официален вносител на агро ремаркета Fliegl за България

18.03.2021 г.
2697
В началото на 2021г. бе поставено началото на търговското партньорство между Тайтън Машинъри България и Fliegl Agrartechnik на българския пазар. Баварският производител предлага пълна гама от ремаркета и вече е позната марка в България с богатото си оборудване за селскостопанския сектор.

По думите на Филип Цветков, Директор за България на Тайтън Машинъри, с добавянето на продуктите на Fliegl Agrartechnik към портфолиото на компанията, се предоставя още по-богат избор на машини и услуги, за да бъдат улеснени клиентите при избора на най-подходящата машина за тяхното стопанство.

Разнообразието от ценови диапазони и приложения на предлаганата техника е още един плюс, като марката Fliegl Agrartechnik е чудесно допълнение към предлаганите от Тайтън Машинъри продукти, както и продължение на цялостната стратегия на компанията за осигуряване на първокачествена земеделска техника за фермерите.

Гамата от продукти на Fliegl Agrartechnik включва ремаркета с хидравлично избутваща челна стена, голямо разнообразие от самосвални ремаркета, богата гама от вакуумни цистерни, платформи и претоварващи ремаркета за зърнени култури. Заводът на компанията е най-модерният в Европа за производство на ремаркета за селскостопанските производители.
 
„Тайтън Машинъри България“ ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която предлага машини за селското стопанство и строителна техника, резервни части и извършва гаранционно и следгаранционно обслужване в САЩ и Европа. Компанията е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника, както и на някои от най-реномираните производители на земеделски машини и инвентар. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 115 висококвалифицирани служители.
 
© 2021 Агросалон БГ
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG