Редакция на обява Добави обява

Tecnoma отново влиза в портфолиото на Тайтън Машинъри България

21.01.2022 г.
2671
Френската реномирана марка пръскачки - Tecnoma, отново става част от продуктовото портфолио на Тайтън Машинъри България. Съвместното решение от страна на двете компании е взето след анализ на пазарната среда, перспективите за развитие и отличната стабилност на американската компания в България и региона.
 
Tecnoma са пръскачки, които са утвърдени със своето високо качество и ефективност и са добре познати на българските земеделци. Благодарение на връщането на бранда в Тайтън Машинъри България, зърнопроизводителите у нас ще могат да разчитат отново на атрактивни форми на финансиране и закупуване, а също и на отлично и бързо сервизно обслужване.
 
Пръскачките Tecnoma са символ на прецизно пръскане и са един от световните лидери в производството на машини за растителна защита. В България Tecnoma e символ на професионални решения и висока производителност при сериите самоходни пръскачки, а също и при специализираните лозаро-овощарски пръскачки.
 
Tecnoma Laser - самоходните пръскачки, които спечелиха доверието на земеделците с топ-качество, прецизност и удобства
 
Tecnoma Laser е световна емблема за прецизно пръскане сред самоходните пръскачки. Серията се предлага в модели с работен захват на пръскащите щанги от 24 до 44 метра; капацитет на резервоара от 3200 до 5200 литра; клиренс от 1.05 до 1.80 метра;  както и с избор на активна предна кабина.
 
Хидростатичната трансмисия, икономичните и екологични двигатели, модерните системи за GPS навигация и контрол на пръскащите секции са само част от многобройните предимства на тези самоходни пръскачки.
 
Специално за страни като България, където зърнопроизводството се развива интензивно и на големи площо, отскоро Tecnoma разработи и новия модел LaserXL, с още по-голям капацитет и възможности за мащабна работа.
 
 
Прикачни и навесни пръскачки Tecnoma - качество без компромис
 
При прикачните пръскачки, Tecnoma предлага ефективни решения за растителна защита със серията Tecnis, която включва модели с капацитет от 3100 до 6000 литра и уникалното за марката - въздушно окачване AxAir. Работния захват е от 24 до 44 метра, като пръскането през тъмните часове на денонощието става впечатляващо благодарение на LED осветлението по дължината на пръскащите щанги.
 
При навесните модели пръскачки Tecnoma, фермерите могат да избират според нуждите в стопанствата си модели с капацитет от 300 до 1600 литра, изработени от най-висококачествени материали и с работна ширина до 30 м.
 
 
Tecnomа - водещо предимство и изпреварващи иновации
 
Най-отличителното предимство при Tecnoma в сравнение с други брандове е това, че компанията е специализирана единствено в производството на пръскачки. Това позволява постоянно усъвършенстване на технологиите и запазване на лидерска позиция и високо реноме в световен мащаб. Освен това, в синхрон с въвеждането на агроиновации, Tecnoma представи изцяло електрическото самоходно шаси Tecnoma Voltis, което показва посоката за бъдещо развитие на машините в земеделието.
 
 
За повече информация относно пръскачките Tecnoma, можете да се обръщате към Тайтън Машинъри България на:
кратък номер: *4040 ;
office@titanmachinery.bg  ;
https://titanmachinery.bg/
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG