Редакция на обява Добави обява

Техника Case IH на стойност 11 млн. долара купиха украинци за да слагат течен тор в земята

17.03.2021 г.
2511
Украинската компания УкрАгро НПК, която е един от най-големите доставчици на торове за земеделието в Украйна и осъществява услуги по вкарване на течен амоняк и други торове за нуждите на зърнопрозиводителите, избра Case IH за доставка на специализирана техника.

Сделката включва покупка на множество трактори Case IH Steiger AFS Connect, апликатори за тор Nutri-Tiller, както и изключително ефективните дискови брани Case IH Ecolo-Tiger, които защитават почвата от ерозия, като помагат за увеличаване на съдържанието на органични вещества и позволява на влагата да проникне по-бързо.Сделката е на обща стойност 11 млн. щатски долара и в резултат на дълго проучване, което показва, че технологичните решения от Case IH са най-добрите на пазара в сравнение със всякакви други марки от световен мащаб.

ПАО УКРАГРО НПК е основана през 2002г. с основна дейност производството на комплексни минерални торове. От 2006 г. компанията е стабилен член на петте най-големи доставчици на минерални торове в Украйна, годишните продажби на минерални торове през 2013 г. надхвърлят 700 хиляди тона. От 2011 г. компанията предоставя услуги за доставка на течни минерални торове директно до ферми от заводите и складовете на компанията и услуги за внасяне на безводен амоняк в почвата. През 2012 г. ПАО УКРАГРО NPK стана част от холдинга OSTCHEM. През 2013 г. са отворени нови области на дейност: продажба на семена и продукти за растителна защита.ПАО УКРАГРО NPK притежава най-голямата мрежа от складове за продажба на минерални торове в Украйна. Днес тази мрежа се намира в различни региони на страната и е напълно оборудвана за приемане, съхранение, опаковане и изпращане на торове. Всички продукти на компанията са регистрирани, сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти за качество.

Гамата от продукти на ПАО "UKRAGRO NPK" има повече от 100 продукта:
  • традиционен азот (амониев нитрат, урея, CAS, амонячна вода, безводен амоняк),
  • фосфор и калий (амофос, калиев хлорид, калиев нитрат, безхлорни торове),
  • сложни торове (варово-амониев нитрат, амониев сулфат, нитроамофоска, диамофоска),
  • торови смеси на основата на различни компоненти и с различни съотношения на NPK,
  • специални водоразтворими торове за системи за капково напояване на открита и затворена почва,
  • торове, съдържащи сяра (амониев сулфат, калиев сулфат и др.),
  • торове за листно подхранване.

Свързани статии

CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3620
Case IH Magnum е категоричен избор за трактор в едрото земеделие (ВИДЕО РПЕОРТАЖ)
Марката Case IH отдавна се е превърнала в синоним на техника за професионалните зърнопроизводители в България, a емблематичната серия трактори Magnum e едно от доказателствата за това. За да се запознаем в детайли с предимствата на тракторите и да видим как се справят в реална работна среда, гостувахме в три стопанства. Tехните собственици и технически експерти споделиха опита си от работата с Case IH Magnum.
12.09.2020 г.
2573
CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11790
CASE IH Magnum AFS Connect променя начинът на работа в земеделието (ВИДЕО)
При новата серия трактори Magnum, всяка машина получава в името си обозначението AFS Connect. Това означава, че всеки Magnum вече има безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между трактора и мениджъра на стопанството. 
19.09.2019 г.
13031
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и Quadtrac CVXDrive получиха приза Машина на годината 2019
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и CASE IH Quadtrac CVXDrive спечелиха наградите за 2019 Машина на годината, съответно в средна и “XL” категория трактори, на изложението SIMA в Париж.
06.03.2019 г.
11683
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG