Редакция на обява Добави обява

Topcon - предимства и топ технологии за прецизна сеитба (ВИДЕО)

19.04.2021 г.
2319
Прецизните решения на Topcon помагат на земеделците да се справят с предизвикателствата на съвременното селско стопанство – от планиране и подготовка на полето до прибиране на реколтата.
 
От ОПТИКОМ знаят, че правилното полагане на семената може да повлияе пряко на добива и затова заедно с TOPCON предлагат разнообразни решения за променлива норма на сеитбата във всяката точка на полето, незавизимо от вида на машината, която използвате. Управлението на секциите, следене на сеитбата, претегляне на семената за посев , както и обработка на данни са също част от прецизните решенията, които предлагат от TOPCON.
 
Николай Атанасов от Оптиком сподели по време на демонстрираната сеитба с Topcon и Sky EasyDrill:
 

Конзолата на Topcon изпълнява автоматично воденето на трактора и управление на сеялката, която е закачена за него, в случая това е сеялката Sky EasyDrill. На универсалния терминал операторът може да извежда всички функции, които сеялката предлага, а те са именно управление на моторите за сеитбената норма, както и за торовнасянето и управление на хидравличните функции. Той лесно може да избира функциите на сеялката и да ги регулира по време на работа. 
Повече от 20 години японската компания Topcon e лидер в технологията за прецизна сеитба, която работи в посока да подобри ефективността в стопанството.Решенията като Topcon Seeding Control могат да увеличат производителност и рентабилност през целия земеделски цикъл.
 
Николай Атанасов допълни по време на сеитбата със сеялка Sky EasyDrill:

Все повече от земеделците в нашата страна предпочитат да оборудват своите машини с навигации Topcon, тъй като получават един завършен пакет от функции, които при сравнение с конкурентите, не е необходимо допълнително да заплащат всяка една от тях.

 Повече информация за прецизното оборудване за сеитба с Topcon може да получите
на тел:0889470603 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com

 


Свързани статии

Topcon представи нова серия дисплеи за GPS навигации за трактори и агротехника
Японският бранд Topcon e един от глобалните лидери в производството на GPS навигации за селско стопанство, строителна техника, пътно строителство и авиоиндустрия. В Европа Topcon е символ на прецизното японско качество - бе зкомпромиси във всяко отношение. Няколко големи производители на трактори вграждат серийно именно японските навигации Topcon. Сред тях са McCormick, Landini и др.
 
26.10.2020 г.
3026
Зърнопроизводители масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси
Зърнопроизводители масово преминават на японски GPS навигации TOPCON без скрити такси.  Все повече земеделци избират да инсталират на своите трактори и комбайни - японските GPS навигации TOPCON - не само заради върховото японско качество.
30.09.2020 г.
3229
GPS навигации TOPCON - Новото японско решение за трактори и агротехника от ОПТИКОМ (ВИДЕО)
Една от новостите на изложението БАТА АГРО 2019, което се проведе край Стара Загора е, че за първи път Оптиком ООД представи новият японски бранд в сферата на прецизното земеделие – TOPCON, на които вече е официален представител.
29.05.2019 г.
14520
GPS навигация TOPCON X25: японска прецизност и топ-качество за вашия трактор
Topcon X 25 предоставя възможност за избор между основен или разширен пакет с функции. Извършва експорт на граници, покритие и карти с почвеното състояние. Topcon X 25 предлага контрол на нормата на един продукт при основния пакет или променлива норма
01.08.2019 г.
16248
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG