Редакция на обява Добави обява

Topcon разработи нова платформа за оптимизиране на ресурсите във фермата

19.06.2023 г.
1141
Topcon Agriculture обявяи напредък в разработката на своята облачна софтуерна платформа за управление на TAP FEED за млечни и говедовъдни операции.

Опциите на платформата вече включват безплатното приложение TAP FEED и базираното на абонамент TAP FEED Lite и TAP Feed Pro за фермерите, отглеждащи млечни крави. За съветници по фуражите, консултанти и диетолози, инструментът за управление на клиенти newTAP FEED Advisor също вече е наличен.

TAP FEED интегрира софтуер за управление на фуража с везни за миксер за фуражи, които ефективно комбинират съставките, образувайки обща смесена дажба. Системите за претегляне на миксерите позволяват на потребителите да управляват и проследяват зарежданията с фураж, за да подобрят ефективността, да намалят отпадъците и да поддържат изчислени стратегии за управление.„Лесният за използване софтуер за управление на фуражите е свързан директно с доказана технология за претегляне на фуражни миксери, включително мобилно приложение и облачна интеграция, представлявайки най-новата еволюция в модерното управление на фуражите“, каза Майкъл Стоун, вицепрезидент по разработването на продукти за Topcon Agriculture. „Прецизното управление намалява отпадъците и повишава производителността. Тъй като фуражът представлява над 50% от оперативните разходи, прецизното управление е от съществено значение за рентабилността.“Налични са и две нови добавки, като едната предоставя възможност за свързване на абонаменти за TAP FEED към управление на емисии и технологии на трети страни, като управление на стада, доставчици на емисии и други. Другата добавка е усъвършенстван мениджър на инвентара, който позволява на потребителите да управляват и проследяват инвентара на емисията, включително функции за подреждане на входа, управление на съставките и инвентара, системи за повторно нареждане, сигнали за инвентар и отчети.„За компанията за фуражи и консултантската страна на индустрията ние сме развълнувани да стартираме TAP FEED Advisor. Много фермери ръчно докладват резултатите от храненето на своите съветници. Чрез възприемането на подход на дигитален работен процес съветниците могат отдалечено да наблюдават дейностите на своите клиенти, да създават отчети, да анализират употребата и да предоставят информация за подобрена рентабилност в реално време“, каза той.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG