Редакция на обява Добави обява

Topcon с прецизни решения за съвременното селско стопанство (ВИДЕО)

19.04.2021 г.
13979
Прецизните решения на Topcon помагат на земеделците да се справят с предизвикателствата на съвременното селско стопанство – от планиране и подготовка на полето до прибиране на реколтата.

От ОПТИКОМ знаят че правилното полагане на семената може да повлияе пряко на добива и затова заедно с TOPCON предлагат разнообразни решения за променлива норма на сеитбата във всяката точка на полето, незавизимо от вида на машината, която използвате. Управлението на секциите, следене на сеитбата, претегляне на семената за посев , както и обработка на данни са също част от прецизните решенията, които предлагат от TOPCON.

Николай Атанасов от Оптиком сподели по време на демонстрираната сеитба с Topcon и Sky EasyDrill:

Конзолата на Topcon изпълнява автоматично воденето на трактора и управление на сеялката, която е закачена за него, в случая това е сеялката Sky EasyDrill. На универсалния терминал операторът може да извежда всички функции, които сеялката предлага, а те са именно управление на моторите за сеитбената норма, както и за торовнасянето и управление на хидравличните функции. Той лесно може да избира функциите на сеялката и да ги регулира по време на работа.Повече от 20 години японската компания Topcon e лидер в технологията за прецизна сеитба, която работи в посока да подобри ефективността в стопанството.Решенията като Topcon Seeding Control могат да увеличат производителност и рентабилност през целия земеделски цикъл.

Николай Атанасов допълни по време на сеитбата със сеялка Sky EasyDrill:

Все повече от земеделците в нашата страна предпочитат да оборудват своите машини с навигации Topcon, тъй като получават един завършен пакет от функции, които при сравнение с конкурентите, не е необходимо допълнително да заплащат всяка една от тях.


Повече информация за прецизното оборудване за сеитба с Topcon може да получите
на тел:0889470603 или в интернет на адрес: www.opticom-bg.com

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG