Редакция на обява Добави обява

Трактор на годината 2023 е McCormick X6-414 P6-DRIVE

11.11.2022 г.
2697
Трактор на годината 2023 в категорията универсални трактори е новия McCormick X6-414 P6-DRIVE. Престижната награда бе връчена вчера по време на международното изложение за селскостопанска техника EIMA 2022 в Болоня, Италия.

McCormick X6-414 P6-DRIVE представя най-съвременното поколение многофункционални трактори, предлагани от марката под групата Argo Tractors. Солидна, компактна и добре маневрена машина - това е универсален трактор за интензивни натоварвания в стопанствата - от почвообработка и сеитба до транспортни дейности.

Голямата разлика и предимство спрямо други марки е, че  McCormick X6-414 P6-DRIVE има спецификации, които са налични обикновено за горните мощностни диапазони трактори.

Говорим за характеристики като активен преден мост с независимо окачване, спирачки на четирите колела, новата скоростна кутия с роботизиран Powershift, а също - независимо окачена кабина с прозрачен покрив и мултифункционален джойстик „всичко в едно“ с едновременно управление на трансмисията и челния товарач, както и с интелигентния функции за сателитно насочване и управление, изпълвайки изискванията за прецизно земеделие. В допълнение, обновен външен вид, украсен от луксозния цвят металик, който върви идеално с черните джанти и релефните стикери. Накратко, машина, създадена, за да се утвърди в първокласния 4-цилиндров сегмент, все по-популярна гама в Италия и Европа.

McCormick X6.414 P6-Drive има номинална мощност от 135 конски сили, които се превръщат в 146 к.с. при транспортиране и с ВОМ, вкаран през електрически автоматичен мениджмънт на двигателя (EPM). В сравнение с предишната версия, обхватът е значително подсилен, преминавайки от 4700 килограма празна тара до 5500, което се превръща в 9500 килограма максимално допустимо натоварване, гарантирайки широк спектър от приложения, особено на открито, благодарение и на възможността за монтаж на гуми отзад с размер до 650/60 R38.

Повече информация за Трактор на годината 2023 - McCormick X6.414 P6-Drive, можете да получите от официалния вносител на марката за България - фирма Оптиком
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG