Редакция на обява Добави обява

Трактор на годината 2023 ще бъдат раздадени на започващото изложение EIMA в Италия

07.11.2022 г.
2441
От 9 до 13 ноември в Болоня, Италия започва международното изложение за селскостопанска техника - EIMA 2022. След тежки две години и неуспешни опити за дигитален формат на изложението, през тази есен се възвръщат надеждите на организаторите за класически панаир, който да събере много земеделци и гости от целия свят.

Също така тази година EIMA ще бъде домакин на церемонията по награждаването на конкурса Трактор на годината 2023, която, както обикновено, включва официалната церемония и динамичното шоу наоткрито с моделите финалисти.

Церемонията по награждаването вече е насрочена за 9 ноември от 12 часа в Quadriportico и предвижда връчването на четири награди:
✅Устойчив Трактор на годинатра 2023
✅Най-доброто от Specialized 2023
✅Най-добрият помощен трактор за 2023 г
✅Трактор на 2023г

Всеки ден след това в 11 и 16 часа във ВЪНШНАТА ЗОНА (зала 35/37) ще бъде организирано ШОУТО на наградените трактори ... динамична изложба в реална арена, специално създадена с трибуни.

Предвидени са и три „фокус“ ​​дни, за 8, 9 и 10 ноември, посветени съответно на пазарите на Латинска Америка и Канада, Азия и Океания и Европа. В допълнение към бизнес срещите, чуждестранните предприемачи могат да се възползват от информационни обиколки, за да научат за нови продукти и конференции, планирани да разгледат теми от стратегически интерес за различните региони на планетата, като тази, популяризирана от FederUnacoma за ролята на новите технологии за рационално използване на водата в отговор на изменението на климата и процесите на опустиняване. Освен това – подчертават организаторите на FederUnacoma – изложението в Болоня се утвърди през годините като място не само за бизнес дейности, свързани със сектора на селскостопанските машини, но и за разпространение на знания за технологичните иновации, които са най-подходящи за различните модели на земеделие, в различни условия на околната среда.

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG