Редакция на обява Добави обява

Тракторите Claas Axion 800 минават на двигатели Stage V

12.08.2020 г.
2700
Тракторите Claas Axion 800 минават на двигатели Stage V. Claas AXION 800 е най-новата серия на при тракторите CLAAS, която премина към новите двигатели, съвместими с еко-изискванията Stage V. В допълнение към това преминаване към най-новия стандарт за емисии, потребителите ще се възползват и от редица подобрения на техническите спецификации.

Claas оборидва всички модели от серията AXION 800 с двигатели FPT (Fiat Power Train - част от CNH - производителят на Case IH, New Holland и Steyr), използвани от петте моделни гами, остават същите, като се увеличават от 205 к.с. за AXION 800 до 295 к.с. за AXION 870, но като част от преминаването към етап V има леко увеличение на кривата на въртящия момент, т.е. операторите могат да разчитат на по-голяма мощност при по-нисък въртящ момент.

Външно тези нови модели Stage V са обозначени с новия капак, който бе представен за първи път в новата гама ARION 600/500 миналата година по време на Агритехника в Хановер. Вътрешно операторът се възползва от редица нови функции, които осигуряват както по-голяма функционалност, но и по-голям комфорт за дълги работни дни.

Както при ARION, стандартът за всички модели AXION 800 ще бъде най-новият терминал CEBIS Touch с интегриран ISOBUS UT, което позволява той да се използва като универсален терминал за управление на машината.Други нови функции в терминала CEBIS Touch включват USB гнездо за импортиране / експортиране на данни, надстройка за настройките на инвентара и функция за запаметяване на предпочитани настройки, възможност за преглед на външни камери през екрана CEBIS и по-голяма персонализация на екрана с оформление според индивидуалните предпочитания на оператора.В допълнение към стандартния хидравличен поток от 110 литра / минута с опция от 150 л / мин., сега има допълнителна опция за 205 л./ мин. капацитет на хидравличната система. Бутонът за запомняне на скоростта на двигателя сега също може да бъде свързан с външния бутон на PTO чрез CEBIS, а самата система за управление на ВОМ вече разполага с подобрен съединител на ВОМ-а със 7 плочи за по-голяма издръжливост при работа с тежък инвентар с голямо натоварване.

В кабината вече има опция от кожен волан, който ще бъде стандартен във версиите зс кожен салон - CEBIS EXTRA с по-висока спецификация. За по-голям комфорт вече се предлага и седалка Grammer EVO Dual Motion, която се отоплява, има също обдухване и се предлага с накланяща се облегалка. Стандартно ще бъдат монтирани двойни спирачни педали заедно с тонирано задно стъкло. Външно AXION 800 вече е снабден с LED светлини и гъвкава стълба отдолу.

Повече информация за новите трактори CLAAS можете да получите от УНИВЕРСАЛ НВГ - Долна Оряховица:
Телефон: 0889 23 10 12; 0887 22 74 60
Имейл: office@universal-nvg.bg


НАЛИЧНИ ТРАКТОРИ CLAAS - ЛИЗИНГ с бързо одобрение
НАЛИЧНИ КОМБАЙНИ CLAAS - ЛИЗИНГ с бързо одобрение
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG