Редакция на обява Добави обява

Тракторите ISEKI сa отлични за овощарството, защото са с малък габарит и много хубав радиус на обръщане (ВИДЕО)

19.07.2021 г.
2413
Константин Витанов от Перущица се занимава със земеделие повече от 22 години, като отглежда основно череши и сливи. Насажденията в стопанството са разположени на площ от 350 декара.  В края на кампанията, овощарят отчита годината като предизвикателна, но е доволен от постигнатия резултат, като произведените количества череши са повече от 2020 г.

За овощарството е много важно всичко да се случва в точни срокове и в кампанията продукцията да се обира качествено и бързо. Константин реализира черешите главно на румънския пазар и има точни срокове на доставки и строги изисквания от чуждестранните си партньори. В този процес добрата обезпеченост с техника е много важна, но Константин е спокоен, защото няколко години работи с тракторите Iseki и те се справят отлично както през годината в обработките, така и по време на натоварената кампания.
 

За нашето производство избрахме тракторите “Исеки”, защото, преди 15 години вземах първото “Исеки”, от което съм много много доволен. Тракторите “Исеки” помагат - в процеса на обработка са много бързи. Второ - много продуктивни. И трето, което е най-важно, не се развалят.


Веднага след приключване на кампанията Константин започва обработка на градините. Той ни споделя как се справят тракторите ISEKI в междуредията.

Тракторите ISEKI се справят много добре в овощарството, защото са с малък габарит и много хубав радиус на обръщане, в смисъл - може да се влезе от ред в ред. 


На финала овощарят дава и своята оценка за за екипа на фирма Скайтрак - официалният представител на ISEKI в България

С фирмата Скайтрак се разбираме много добре. Когато съм се обаждал, веднага са идвали - за всичко. И за смяна на масла, дори за гуми, за консумативи. Нямало е проблеми. Във връзка с реколтата, на хубавия берекет тази година - 2021-ва, сме капарирали още един трактор “Исеки”, защото сме много доволни.


Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG