Редакция на обява Добави обява

Тракторите Iseki са успешният избор в овощната градина на Стела и Георги Петкови от Калояново (ВИДЕО)

03.02.2021 г.
2928
Всеки професионалист в овощарството има нужда от професионални машини, с които да работи ефективно в посока на оптимизиране на работните процеси, намаляване на експлоатационните разходи и увеличаване на продуктивността.

Едно такова стопанство е Агропрогресхим на овощарите Стела и Георги от село Калояново. Те от 6 години се занимават със създаване на ябълкова градина и производство на ябълки на площ от 70 дка.

Изминалата година е много успешна за фамилното стопанство и те градят планове за затваряне на цикъла на производство. Този резултат производителите отчитат и на оборудването на стопанството с нова земеделска техника, която им позволява по-качествени обработки, случващи се в точното време и по-бързо прибиране на реколтата благодарение на новото специализирано оборудване, което ползват по време на кампанията по беритба на ябълките.

Георги Петков,  Агропрогресхим ЕООД споделя:
Добре е всяко едно стопанство да разполага с техника, която да облекчава неговото производство. Ние се доверихме на фирма Скайтрак и цялата малогабаритна и едрогабаритна техника ни е закупена от тях. Големите предимства на тракторите Iseki е че са надеждни, икономични и много практични за работа.

Нашето стопанство работи с фирма Скайтрак от 6 години. Прави ни впечатление, че фирмата е много отзивчива. Като има проблем с техниката се отреагира на момента, което е много важно за едно стопанство.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:


 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG