Редакция на обява Добави обява

Тракторите Luxxum на Case IH вече са обновени с нов двигател и повече функции

14.06.2022 г.
2221
Тракторите Luxxum на Case IH вече са обновени с нов двигател и повече функции. Трите универсални модела, предназначени за средни по големина земеделски стопанства и смесени ферми имат мощност 101, 110 и 117 к.с.. Тракторите са с още по-добра производителност и екологична ефективност, благодарение на новите двигатели Stage V.

Case IH Luxxum са оборудвани с полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 4 с плавно превключване на предавките, които са синхронизирани с новият 4 цилиндров двигател FPT Stage V, който вече е с по-голям капацитет - 3,6 литра, но запазвайки компактния общ размер на Luxxum.

Новият двигател има редица предимства за производителността, включително повишена мощност в долния край на диапазона при ниски обороти, както и до 5% по-високи нива на въртящ момент, осигурявайки по-висока производителност и по-добра управляемост. Максималният въртящ момент вече се достига при по-ниска скорост на двигателя от едва 1300 об/мин, което подобрява реакцията по време на силно натоварване, както и възможността за безпроблемно потегляне при силови натоварвания, например при работа с плуг или теглене на тежко ремарке.

„Luxxum вече е много популярен модел сред смесените и животновъдни ферми“, заяви Кан Тюмер, продуктов маркетинг мениджър в Case IH. „Благодарение на най-новата технология, тези подобрения му дават по-голяма мощност за работа под наклон или с голямо ремарке. Благодарение на многото надстройки Case IH Luxxum е един отличен и универсален трактор.”

Освен с новите Stage V двигатели, обновената серия на тракторите Luxxum получават и нова система за последваща обработка на отработените газове чрез решението “Compact HI-eSCR2”, което не изисква поддръжка. За да отговаря на законодателството за Stage V, това интегрира дизелов окислителен катализатор (DOC), филтър за твърди частици без поддръжка и блок за селективна редукция на катализатора (SCR).

Ниската скорост на рециркулация на отработените газове на двигателя, която в момента е под 10% е най-добрата на пазара, спомага за оптимизиране на горенето, като същевременно минимизира размера на системата SCR в едно компактно оформление, разположено под капака на двигателя. В резултат на това видимостта напред на оператора не се влияе, както и маневреността на трактора остава отлична. Системата за последваща обработка Compact HI-eSCR2 не изисква поддръжка, което означава, че няма подмяна на компоненти, което спестява разходи за фермерите.

Тракторите Luxxum Stage V вече се предлагат с някои нови опции, които подчертават водещата му позиция на пазара за универсални трактори. Клиентите могат да поръчат трактора с кожен волан и килим на пода на кабината, които до момента се предлагаха само за по-високите серии от тракторите Case IH. Опционално се предлагат и две нови работни светлини, увеличавайки общия брой до десет, за по-лесна и безопасна работа на тъмно.Като универсален трактор, работата на челния товарач е от ключово значение за собствениците на Luxxum. Новите машини ще имат напълно съвместим електрохидравличен джойстик, който ускорява скоростта на работа във фермите. Той комбинира контролите на предния товарач с тези за трансмисията, така че да няма нужда да се превключва между мултиконтролера и джойстика.

Повече информация за новите трактори Case IH Luxxum можете да получите от Тайтън Машинъри България, официален представител на марката

за консултация: 02/971 35 25; кратък номер *4040
е-mail: office@titanmachinery.bg
 
https://titanmachinery.bg


Свързани статии

Заводът на Case IH в Австрия спечели престижната награда "Най-ефективна компания на 2020"
Координирайки 12 000 части от над 400 доставчици по целия свят, фабриката произвежда приблизително 10 000 трактора годишно за клиенти в Европа, Азия, Близкия изток и Африка и Австралия и Нова Зеландия. Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series и Luxxum
26.10.2020 г.
2235
Case IH Magnum е категоричен избор за трактор в едрото земеделие (ВИДЕО РПЕОРТАЖ)
Марката Case IH отдавна се е превърнала в синоним на техника за професионалните зърнопроизводители в България, a емблематичната серия трактори Magnum e едно от доказателствата за това. За да се запознаем в детайли с предимствата на тракторите и да видим как се справят в реална работна среда, гостувахме в три стопанства. Tехните собственици и технически експерти споделиха опита си от работата с Case IH Magnum.
12.09.2020 г.
2597
Новите багер-товарачи CASE серия SV се отличават с изключителен комфорт, производителност и надеждност
CASE Construction Equipment представя новите багер-товарачи от серия SV, зад които стои повече от 60 години производствен опит, приветствани навсякъде като легендарния крал на багер-товарачите. Затвърждавайки иновативното си пазарно лидерство от 1957 г., серията SV се отличава с по-широка кабина с усъвършенствани уреди за управление и нов двигател FPT
28.01.2022 г.
1499
CASE IH представи висок клас технологии и свързаност при новите трактори и комбайни (ВИДЕО)
CASE IH затвърди своето лидерство в модерните технологии при тракторите и комбайните, представяйки по време на Агритехника 2019 в Германия, редица топ-технологии, които сочат бъдещето на аграрната индустрия.
17.12.2019 г.
3696
CASE IH Magnum AFS Connect променя начинът на работа в земеделието (ВИДЕО)
При новата серия трактори Magnum, всяка машина получава в името си обозначението AFS Connect. Това означава, че всеки Magnum вече има безжична свързаност, която позволява мигновена комуникация и двупосочен трансфер на данни между трактора и мениджъра на стопанството. 
19.09.2019 г.
13067
CASE IH представи новите трактори Versum CVXDrive и Maxxum 150 ActiveDrive 8
По време на международното селскостопанско изложение SIMA 2019 в Париж, CASE IH показа най-новите си машини и иновации, включително новия трактор Versum CVX Drive и новия 6 цилиндров Maxxum 150 ActiveDrive 8. В сферата на прецизното земеделие акцентите бяха върху новата телематична система AFS Connect™ и автопилотът EZ-Pilot™ Pro.
05.03.2019 г.
11800
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и Quadtrac CVXDrive получиха приза Машина на годината 2019
Case IH Versum CVXDrive с двигател Етап V и CASE IH Quadtrac CVXDrive спечелиха наградите за 2019 Машина на годината, съответно в средна и “XL” категория трактори, на изложението SIMA в Париж.
06.03.2019 г.
11687
Новото поколение трактори Case IH Magnum AFS Connect с предпремиерно представяне в България (ВИДЕО)
Този месец в българските полета работи демо-тракторът Case IH Magnum 400 AFS Connect - най-новият модел от серията Magnum. Това е първата машина от модела 400, която стъпва на европейска земя за серия от персонални полеви демонстрации. Основната и най-значима промяна в серията Magnum на Case IH се крие зад абревиатурата AFS Connect,
27.10.2020 г.
2648
Case IH спечели поредна награда за иновации при Magnum AFS Connect
Case IH спечели признание за трактора си от серията Magnum AFS Connect, който позволява на производителите свободно управление, мониторинг, управление и трансфер на данните на машината и полето, по избрания от тях начин
22.01.2020 г.
2346
Case IH Maxxum - Тракторите за максимална производителност при най-ниски разходи
Тракторите Case IH от серията MAXXUM са точният избор на все повече земеделци в България, тъй като съчетават здравина, икономичност и мултифункционалност във фермите. Този среден клас трактори с мощност от 116 до 145 к.с. могат да се използват както за...
27.04.2022 г.
2353
Case IH Axial-Flow 250 - новата серия комбайни за най-добрите в земеделието
За сезона по прибирането на реколта 2020 в България вече са налични най-новите модели от новата серия Axial-Flow 250 на Case IH. Това са 3 нови модела, които ще надминат очакванията по отношение на ефективност и нови технологии, дори на най-взискателните земеделци.
19.05.2020 г.
2560
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG