Редакция на обява Добави обява

Тракторът Landini 5-100 - Машина на месеца - става хит сред животновъдите   

14.08.2020 г.
13067
Голям интерес отчитат от Оптиком от страна на животновъдите към специалното предложение на компанията за машина на месеца - трактора Landini 5-100. Само до края на месец август, тракторът, който е оборудван с челен товарач, е пуснат на специална цена.  

"Специалната цена - 79 900 лв., която обявихме само до края на месец август, предизвика истински интерес към машината, коментираха от екипа на фирма Оптиком. Това е така, защото марката е добре позната на българския пазар, доказала се е със своето италианско качество и функционалност. Друго предимство е възможността за бързо обслужване на машината, тъй като Оптиком покрива цялата страна с изградени търговско-сервизни центрове, с което времето на реакция на сервизния екип е изключително бърза".
 

Италианските трактори Landini 5-100 са с мощност 99 к.с., като скоростната кутия е с 12+12 предавки ,механичен или ел.хидравличен реверс и мощна хидравлична система с „Отворен Център“ с дебит 62 л/мин..
 
Задната навесна система с е с товароподемност 4 500 кг. и се управлява от ергономичната система за повдигане - ELS. Тракторите Landini 5-100 имат електрохидравличен блокаж на диференциала, както и електро-хидравлично включване на преден задвижващ мост и ВОМ.Оборудвани са със спирачна система IBS , която представлява „мокри“ спирачни дискове, намиращи се в предният мост и осигуряват ефективно спиране на четирите колела.Landini 5-100 е много подходящ за работа с челен товарач в средни и големи животновъдни ферми - за пренос на бали, за товарене на силаж и сенаж във фуражораздаващи ремаркета, за почистване и всякакви товаро-разтоварни, транспортни и селскостопански дейности в полето.Челният товарач е създаден за тежка и интензивна работа.Изработени са от високо еластична стомана (HLE) , те са способни да издържат на големи натоварвания.

Тракторите Landini са добре познати в стотици български стопанства, а тяхната лесна и евтина експлоатация и дългогодишна здравина ги правят отличният избор на много професионални фермери.До края на Август 2020, Landini 5-100 е на промоционалната цена от 79 900 лв. с включен челен товарач, при редовна цена от 85 800 лв.

За повече информация и изготвяне на оферта, можете да се свържете с Оптиком ООД, официален вносител на тракторите Landini за България:

opticom@opticom-bg.com
0 700 70 705


 

© 2020 АгроСалон - AgroSalon.bg
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG