Редакция на обява Добави обява

Тракторът Landini 5-100 - Машина на месеца, става хит сред животновъдите

18.08.2020 г.
12469
Голям интерес отчитат от Оптиком от страна на животновъдите към специалното предложение на компанията за машина на месеца - тракторът Landini 5-100. Само до края на месец август, тракторът, който е оборудван с челен товарач е пуснат на специална цена.

Специалната цена - 79 900 лв., която обявихме само до края на месец август предизвика истински интерес към машината, коментираха от екипа на фирма Оптиком. Това е така, защото марката е добре позната на българския пазар, доказала се е със своето италианско качество и функционалност. Друго предимство е възможността за бързо обслужване на машината, тъй като Оптиком покрива цялата страна с изградени търговско-сервизни центрове, с което времето на реакция на сервизния екип е изключително бърза.

Италианските трактори Landini 5-100 са с мощност 99 к.с., като скоростната кутия е с 12+12 предавки ,механичен или ел.хидравличен реверс и мощна хидравлична система с „Отворен Център“ с дебит 62 л/мин.

Задната навесна система с е с товароподемност 4 500 кг. и се управлява от ергономичната система за повдигане - ELS. Тракторите Landini 5-100 имат електрохидравличен блокаж на диференциала, както и електро-хидравлично включване на преден задвижващ мост и ВОМ.Оборудвани са със спирачна система IBS , която представлява „мокри“ спирачни дискове, намиращи се в предният мост и осигуряват ефективно спиране на четирите колела.

Landini 5-100 е много подходящ за работа с челен товарач в средни и големи животновъдни ферми - за пренос на бали, за товарене на силаж и сенаж във фуражораздаващи ремаркета, за почистване и всякакви товаро-разтоварни, транспортни и селскостопански дейности в полето.Челният товарач е създаден за тежка и интензивна работа.Изработени са от високо еластична стомана (HLE) , те са способни да издържат на големи натоварвания.
Тракторите Landini са добре познати в стотици български стопанства, а тяхната лесна и евтина експлоатация и дългогодишна здравина ги правят отличният избор на много професионални фермери.

До края на Август 2020, Landini 5-100 е на промоционалната цена от 79 900 лв. с включен челен товарач, при редовна цена от 85 800 лв.

За повече информация и изготвяне на оферта, можете да се свържете с Оптиком ООД, официален вносител на тракторите Landini за България:

opticom@opticom-bg.com
0 700 70 705

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
към всички новини
към всички новини
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG