Редакция на обява Добави обява

Уникален овощарски трактор: Landini REX 4-120 GT - Специализиран трактор на годината 2024

10.01.2024 г.
1184
Новият овощарски трактор Landini REX 4-120 GT бе сред основните акценти от италианския производител Landini по време на изложението Агритехника, което се проведе в Хановер, Германия. Тракторът е специално разработен за работа в овощни градини с широки междуредия, а също така и за полеви дейности.

Специализираният трактор е сред финалистите в наградите “Трактор на годината 2024”, като съчетава редица иновации и технически решения в полза на земеделците. Оборудван е с 4 цилиндров Common Rail двигател Stage V с мощност 102 к.с.

Скоростната кутия на представеният по време на Агритехника модел е най-новата разработка на Landini - Roboshift Dynamic, с 48 предни, 16 задни предавки и електро-хидравличен реверс. Друго ключово предимство при финалиста в надпреварата Трактор на годината 2024, е новата мултифункционална конзола и възможността за преместване на работния модул на оператора заедно със седалката настрани в дясно с 16 градуса, с цел по-добра видимост и управление на прикачния инвентар.

Тракторът е оборудван и с функция Stop&Go, подобно на автомобилите, което спестява разходи за гориво. Опционално може да се добави и системата Dynamic с ADS функция за електронно управление на волана и предния мост, която с помощта на сензори осигурява отлична стабилност при работа в стръмни и наклонени терени. Тракторите Landini Rex 4 се предлагат също така и в специализирани варианти за лозарство, както и със скосена кабина за работа в овощни градини с тесни междуредия. Повече информация за новите модели трактори Landini можете да получите от Оптиком - официален вносител на марката за България.

Свързани ревюта

Landini прави световна премиера на 3 нови серии трактори
Landini прави световна премиера на 3 нови серии трактори. За първи път пред земеделци и агроиндустрията ще бъдат показани нови модели в рамките на изложението FierraAgricola, което започва утре във Верона, Италия.
28.01.2020 г.
2363
Тракторите Landini Active 7-а серия - достъпно качество за професионалистите в земеделието!
Италианските трактори Landini са добре познати на българския пазар със своята надеждност, лесна поддръжка и достъпна цена. При своята най-висока 7-а серия, Landini въвежда модификацията ACTIVE, която включва пакет от Подобрения, предназначени да улеснят работата на операторите.
09.05.2019 г.
12394
Landini REX4 Electra – Развиващият се хибриден трактор грабна награда на EIMA 2020
Престижната награда за международна техническа иновация Eima 2021, отново бе връчена на Landini.
10.11.2020 г.
2346
Landini REX 4-120 GT взе награда за Специализиран трактор на годината - 2024 (ВИДЕО)
Новият овощарски трактор Landini REX 4-120 GT бе сред основните акценти от италианския производител Landini по време на изложението Агритехника, което се проведе в Хановер, Германия. Тракторът е специално разработен за работа в овощни градини с широки междуредия
04.01.2024 г.
693
Оптиком с Ден на отворените врати в Добрич и промоции на трактори Landini и McCormick (ПОКАНА)
Оптиком стартира днес 25-и Октомври Ден на отворените врати в своята търговско-сервизна база в Добрич. По повод събитието земеделските производители могат да получат специални ценови предложения за трактори Landini и трактори McCormick.
25.10.2023 г.
1246
Агропарад 2019 събира на 3-и Юли край Завет земеделци от цяла България
Петото издание на демонстрационно шоу на земеделска техника - Агропарад събира на 3 юли в гр. Завет, обл. Разград земеделци от цялата страна. Мащабното събитие организира фирма Оптиком, а домакин ще бъде ССОЗ Клас ООД.
25.06.2019 г.
10285
Управление на група трактори и машини. Или какво е Fleet Management?
Операторите в селскостопанския сектор вече разполагат с широк спектър от технологии, които им помагат да произвеждат повече с по-малко усилия като в същото време оптимизират ресурсите за производство. Работата става по-рентабилна, а цената на час се намалява - това е основна цел за всички собственици в селското стопанство.
28.06.2019 г.
11788
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG