Редакция на обява Добави обява

В Италия добавят ново изложение за трактори в агрокалендара със събития

15.01.2020 г.
1425
Италия - една от държавите лидери в производството на трактори и селскостопанска техника, добавя в календара си от агросъбития още едно изложение. Това е EnoliExpo.

Идеята на организаторите е да съберат всички агро професионалисти в сектора на лозарството и овощарството, с особен акцент върху интензивното производство на вино и зехтин.

Тази година изложението EnoliExpo ще се проведе от 19-и до 21-и Март в Бари, където ще бъдат показани всички основни производители на лозаро-овощарски трактори и специализирано оборудване.

Новото изложение EnoliExpo е инициатива на организаторите на AgriLevante - най-голямото селскостопанско изложение в Италия, в ръководния орган на което участва Асоциацията на производителите на селскостопанска техника FederUnacoma.

Обявяването на новото изложение, не притеснява организаторите на EIMA - най-голямото изложение за трактори и агротехника, което се провежда традиционно в Болоня, Италия, тъй като то е със силно международно участие, докато гореспоменатите изложения са предимно силно значими на регионално ниво, макар и в тях да участват много чужденци.

© 2020 Агросалон БГ

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG