Редакция на обява Добави обява

VADERSTAD със сребърен медал и топ-иновации за по-големи добиви (ВИДЕО РЕВЮ)

21.12.2019 г.
2966
Шведската емблема за топ-качествена земеделска техника и прецизна сеитба - VADERSTAD, пожъна редица успехи по време на световното изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2019, което се проведе в Германия.

На щанда на Vaderstad по време на изложението, камерата на Агросалон.БГ, засне съчетание от модерни технологии и автоматизации, включително все по-пълната онлайн свързаност на машините и работата с тях.

ВИЖТЕ ПЪЛНО ВИДЕО РЕВЮ:


По време на Агритехника 2019, Vaderstad получи сребърен медал за системата Wide Lining
Това е поредно иновативно решение от Vaderstad, което бе високо оценено от международното жури от експерти в агротехниката. Това е първата система в света за релсова сеитба, която позволява разпръскването на течен тор при поникнали силажни царевични култури. WideLining прави възможно засяването с пълния капацитет на всички секции, като добивът от полето остава висок. Тъй като сеялката през цялото време работи с пълен капацитет, Väderstad WideLining драстично увеличава броя на засетите семена в полето.Всичко става напълно автоматично и машината се контролира посредством системата Väderstad E-Control. Когато WideLining се активира, машината изчислява полето и автоматично регулира секциите, за да се създадат релси въз основа на работната ширина на пръскачката, която се ползва в стопанството.
Системата Wide Lining позволява повече семена на декар, което води до 10% увеличение на добивите. Автоматичното регулиране на междуредието може да се осъществява от кабината на трактора, посредство електронния терминал, част от пакета Vaderstad E-Services.
Друг акцент по време на Агритехника 2019 бе новата сеялка VADERSTAD TEMPO L - Central Fill
Сеялката - световен рекордьор за високоскоростна прецизна сеитба вече е в нов вариант - Tempo L с увеличен капацитет.Функцията Central-fill позволява на всеки фермер  вместо да пълни всяка изсяваща секция със семена, да пълни само един голям основен бункер с обем от 3 000 литра.Налице са изцяло нови транспортни тръби, с които сеялката Tempo доставя семената до всяка изсяваща секция – с рекордна бързина и прецизност.За нуждата на големите зърнопроизводители, VADERSTAD показа и новия култиватор NZ Extreme, който буквално поставя нови стандарти за качество и бързина - изключително важни и нужни за всички големи стопанства.Работните органи на NZ Extreme могат да разбиват буците, да поддържат точна дълбочина и напълно да подравнят полето. Тава се постига чрез интензивното им вибриране в комбинация с изключителна здравина и издръжливост.

Новата серия VADERSTAD NZ Extreme е с работна ширина от 12.5 до 14.25 метра. При 12 метровата машина, нужната мощност на трактора е в диапазона 350 - 400 к.с., а при най-голямата ще е нужен трактор с мощност около 600 к.с.

Повече информация за новите машини Vaderstad, както и за електронните системи за управление E-Control и Vaderstad E-Services, както и за професионални консултации, се обръщайте към ТАЙТЪН МАШИНЪРИ БЪЛГАРИЯ - официален вносител на VADERSTAD:

София 1839
Бул. Ботевградско шосе № 455
GPS: 42.709219, 23.432722
Тел: 02 971 35 25 или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG