Редакция на обява Добави обява

Vaderstad NZ Extreme е най-новият предсеитбен вибро-култиватор за нуждите на големите стопанства

11.10.2022 г.
2541

Vaderstad -  NZ Extreme е най-новият предсеитбен, вибро-култиватор, разработен специално за нуждите на големите земеделски стопанства в Източна Европа. След успешно приключилите полеви тестове през 2021-а година, новият супер-култиватор вече е пуснат в продажби.

Машината включва два модела с работна ширина 12.5 и 14.25 метра, като въпреки големите размери, шведският производител е успял да осигури 3.00 метра транспортна ширина. 

Чрез проектирането на новия предсеитбен култиватор, Vaderstad успява да разшири границите на това, което беше възможно досега по отношение на качеството и бързината на обработката на големи земеделски площи.

Vaderstad NZ Extreme е разделен на 5 динамични работни секции, които следват оптимално неравностите на полето. Всяка от секциите е оборудвана с интензивно вибриращи работни органи, които са с изключителна твърдост и издръжливост. Благодарение на тях се постига ефективна почвообработка на дълбочина и разбиване на буци с всякакъв размер,а също и отлично подготовяне на сеитбеното легло.

Новият предсеитбен култиватор на Vaderstad е уникален по рода си за пазара на агротехника, както по размер, така и по конструкция. Продълбочаващите зъбци за поставени на шест реда един от друг. Работната им дълбочина може да се регулира автоматично от системата Control Function директно от кабината на трактора според условията на полето. 

Като опция  могат да се добавят предни и задни работни органи Cross Board Heavy, а също и гребенова брана за по-добро изравняване на почвата. Зърнопроизводителите могат да избират измежду различни видове накрайници за върховете на работни органи, в зависимост от спецификите на тяхната почва.

Новата серия култиватори Vaderstad NZ Extreme се агрегатират към трактори с мощност 350-400 к.с. - за модела с работна ширина 12.5 метра, а за 14.25 метровия вариант, е нужен трактор с мощност около 600 к.с.

Повече информация за новите предсеитбени култиватори Vaderstad, можете да получите от Тайтън Машинъри България, официален вносител на шведския бранд.
 
София 1839
Бул. Ботевградско шосе № 455
GPS: 42.709219, 23.432722
Тел: 02 971 35 25 или на кратък номер *4040
E-mail: office@titanmachinery.bg 
https://titanmachiney.bg

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG