Редакция на обява Добави обява

Vaderstad Tempo T - прецизната сеялка за трактори с мощност от 100 к.с.

21.03.2019 г.
6322
Високопрофесионалните сеялки не са само привилегия за най-едрите зърнопроизводители. Топ-качеството, прецизността и високата скорост на сеитба са достъпни и за земеделците, които обработват средни по размер земеделски площи и работят с трактори с мощност от 100 к.с.

Vaderstad Tempo T е израз на безупречното шведско качество при пролетните сеялки. Предлага се в два модела с 6 или 7 изсяващи  секции, като бункерът за торовнасяне е опция. Също така сеялката може да бъде оборудвана и с чистачи на реда, които премахват растителните остатъци, твърдите буци и камъни.

Отличният избор за зърнопроизводителите
Сеялките от тази серия позволяват точна сеитба на различни видове култури. Семената се калибрират лесно, а ширината на рамата може да се регулира за избор на  подходящо междуредие.  Шест редовата сеялка предлага изключително широка гама от опции за междуредово разстояние: 500/600/650/700/750/762/800мм, а 7 редовата версия: 500/550/600мм.

С прецизната и бърза сеялка Vaderstad Tempo T може да се засее например царевица използвайки 6 реда на 700 мм, слънчоглед или соя с 7 реда на 600 мм и рапица с 6 реда на 500 мм.

Vaderstad Tempo T разполага с транспортна ширина 3.3 и 3.5 метра. Това осигурява малък радиус на завой при обръщане, както и безопасно транспортиране.

И двата модела на сеялката могат да бъдат оборудвани с бункер за тор с обем 1200 литра, както и торовнасящи дискове. Бункерът е монтиран върху сеялката, с достъп до широкия му отвор чрез стъпала от двете страни. Големият обем на бункера води до по-малко на брой зареждания и увеличава времето за работа на машината. Електрическите мотори осигуряват прилагането на променлива норма на торовнасяне, водещо до по-висок добив със същото количество тор.


Както при полагането на семената, където може електронно да се регулира сеитбената норма и включването/изключването на секциите за да няма припокриване в полета с неправилна форма , така и дозирането на тор е възможно да работи с индивидуалното изключване на редове. Това осигурява правилното торовнасяне. Торта се пренася през къси маркучи подобрявайки времето за реакция. Индивидуалното изключване на редове осигурява еднакви условия за растенията, което води до едновременно поникване и намаляване на разходите за тор.

Повече информация за сеялките Vaderstad Tempo можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител на марката у нас на кратък номер: * 4040,
office@titanmachinery.bg ; https://titanmachinery.bg

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG