Редакция на обява Добави обява

Vaderstad представи изцяло нова серия 12 метрови сеялки - Inspire 1200C/S

15.11.2021 г.
2249
Vaderstad, една от водещите компании в света за производство на почвообработващи машини и сеялки, представи изцяло нова продуктова серия - Vaderstad Inspire - фокусирана върху осигуряването на отлични резултати от сеитба в сегмента на 12-метровите сеялки. Vaderstad Inspire 1200C/S са проектирани да комбинират висок капацитет с точна прецизност на засяване.

"Новата сеялка Vаderstad Inspire 1200C/S е насочена към земеделски производители с нужди от висок капацитет. Макар, че е компактна както на полето, така и при транспорт, Vaderstad Inspire 1200C има един от най-големите бункери в своя клас", заяви Бьорн Жансон, търговски продуктов мениджър във Vaderstad.

Сърцето на новата серия сеялки Inspire е в адаптивната двойна дискова система за семена, която има отлична способност да се адаптира към всякакви неравности на полето, като по този начин винаги поддържа постоянна дълбочина на сеитба. Резултатът е впечатляващо полагане на семена и равномерно поникване по цялото поле.

Vaderstad Inspire 1200C/S ще се предлага в два различни модела – Inspire 1200S и Inspire 1200C. Версията само за семена Inspire 1200S е оборудвана с 5000-литров бункер за семена. Докато комбинираната версия Inspire 1200C има 7200-литров бункер, побиращ както семената, така и тора в два обособени бункера. При напускане на бункера при Inspire 1200C семената и тора се смесват в един и същ въздушен поток и се поставят заедно в почвата.

Ключова характеристика на Inspire 1200C/S е способността на сеялката да контролира изхода на засяване в осем отделни секции. За да се осигури постоянен и равномерен поток на продукта от големия бункер към ботушите за семена, семената и тора се дозират с висока точност на изхода от големия бункер чрез 8 дозиращи устройства Fenix ​​III.

"Vaderstad Inspire 1200C/S може да контролира изхода в осем отделни секции. Това означава, че Inspire 1200C/S може да работи прецизно при променлива скорост, както и със секционен контрол до 1,5 м секции. Това е уникална прецизна характеристика в сегмента на 12-метровите сеялки", посочи още Бьорн Жансон, търговски продуктов мениджър във Vaderstad. .

Процесите по настройване на сеялката, засяване и мониторинг на работата се контролират лесно чрез базираната на iPad система за управление Vaderstad E-Control, която също е възможно да се свърже със система за управление чрез ISOBUS терминал.

Vaderstad Inspire 1200C/S ще има своята премиера на международното търговско изложение Agritechnica през февруари 2022 г. Машината ще бъде налична за фермерите в Европа от края на 2022 г.

Повече информация за сеялките с марка Vaderstad можете да получите от официалния вносител за България - Тайтън Машинъри / *4040
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG