Редакция на обява Добави обява

Vaderstad представи най-голямата си нова сеялка от серията Tempo L

15.12.2020 г.
2465
През 2021-а година шведския производител Vaderstad - лидер в пазара на сеялки в България, прави следваща стъпка при високоскоростните сеялки от серията Tempo, представяйки нов модел към продуктовото семейство на Tempo L.

Изцяло новата сеялка Vaderstad Tempo L 32 ще бъде най-голямата сеялка Tempo до този момент. Тя е оборудвана с 32 изсяващи секции и бункер за семена с обем от 3000 литра.

Vaderstad Tempo L 32 ще бъде с междуредие от 375 мм, а системата Central Seed Fill ще бъде стандарт. Тази нова система позволява на всеки фермер  вместо да пълни всяка изсяваща секция със семена, да пълни само големият основен бункер.

За да постигнем по-малко разстояние между редовете, поставихме офсетно всяка втора изсяваща секция. Също така направихме реда с чистачи с по-малък ъгъл, и по-тесни дълбочинни колела, заяви Йорген Дал, Търговски продуктов мениджър за пролетни сеялки във Väderstad.


Въпреки че новата голяма сеялка Vaderstad Tempo L 32 е с увеличен капацитет, тя притежава изключителната прецизност, която направи семейството на сеялките Väderstad Tempo предпочитани от зърнопроизводителите по цял свят. За сеитба на широка гама култури, броят изсяващи секции може лесно да бъде променен, като по този начин се увеличава още повече и възможността за приложение на сеялката.

Повдигайки хидравлично половината от изсяващите секции на сеялката, те могат да бъдат заключени в повдигнато положение и сеитбата да продължи само с половината изсяващи секции. По този начин става възможно например да се сее рапица или соя с 32 реда при 375 мм. междуредие, а след това да се премине към сеитба на царевица с 16 реда при междуредие от 750 мм, добавя Йорген Дал.

Новатa сеялка Vaderstad Tempo L 32 ще бъде наличнa в България от юни 2021-а година, представена от официалния вносител на марката - Тайтън Машинъри България.


 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG