Редакция на обява Добави обява

Vaderstad представи новата сеялка Spirit 400C/S (ВИДЕО)

23.11.2020 г.
2431
Vaderstad обнови пневматичната сеялка за слети култури Spirit 400C/S, за да осигури допълнителни предимства в стопанството. Новата сеялка Spirit 400C/S осигурява висока прецизност на сеитбата, лесна за употреба електроника и отлично представяне в полето в сегмента на четириметровите сеялки.

Новата сеялка Vaderstad Spirit 400C/S е оборудвана с иновативната система за управление E-Control, включваща и ISOBUS Task Control, подобрена хидравлика, система за следене на запушванията SeedEye, както и подобрен достъп и обновен дизайн.

- "Продуктовото семейство на Spirit е известно с впечатляващата си прецизност по време на работа с висока скорост в полето. Новият подобрен модел Spirit 400C/S се възползва от ключови възможности, налични при по-големите модели на сеялката Spirit", казва Бьорн Йеансон, търговски продуктов мениджър за сеялки за слята сеитба във Vaderstad.  


Четириметровата сеялка Vaderstad Spirit 400C/S е оборудвана с бункер с голям капацитет и вграден в него вентилатор. Чрез две платформи и отворен дизайн, се предоставя отличен достъп до всички компоненти на машината. С подобрена хидравлика, Spirit 400C/S предоставя активен контрол на изсяващите дискове, регулируем натиск на подравняващата брана, а също така и автоматичен контрол на последователността на действията в края на полето.

- "Операторът има пълен контрол над сеитбата на полето чрез базираната на iPad система за управление Vaderstad E-Control. Оборудвайки Spirit 400C/S със системата за следене на запушванията SeedEye, потокът на семена и тор се визуализира в реално време. Ако се появи отклонение, системата SeedEye дава незабавно предупреждение, така че всяко въздействие върху сеитбата може да бъде бързо разрешено", споделя Бьорн Йеансон. 


Новата сеялка Vaderstad Spirit 400C/S е налична във вариант само за семена - Spirit 400S, а също така и в комбинирани версии с торовнасяне - Spirit 400C FIX и Spirit 400C InLine.

- "Версията FIX извършва торовнасяне в ивици с ширина 5 см при междуредие 125 мм, пред всеки ред. От своя страна, Vaderstad Spirit 400C InLine е проектирана за прилагане на ниски норми на стартов тор през отделен отвор, заедно със семената в семенния ботуш", допълва Бйорн Йеансон.


Новият модел Spirit 400C/S ще влезе в производство през Февруари 2021.

© 2020 Агросалон.БГ

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG