Редакция на обява Добави обява

Vaderstad със световна премиера на No-Till сеялката Seed Hawk 600-900C по време на Агритехника 2023 (ВИДЕО)

31.10.2023 г.
1115
На предстоящото международно изложение за селскостопанска техника Agritechnica 2023, ще се състои дългоочакваната световна премиера на новата No-Till сеялка на Vaderstad -  Seed Hawk 600-900C.
 
Новият модел Seed Hawk 600-900C се базира на доказаната ефективност и надеждност на системата Seed Hawk с режещи дискове и е проектиран да отговори на изискванията и нуждите на европейските и международните пазари.


 
Новата No-Till сеялка Seed Hawk 600-900C се отличава с голям бункер, разделен на три отделения, което позволява максимална гъвкавост при работа със семена и торове. Използвайки прецизната система за дозиране Fenix III, сеялката гарантира равномерно разпределение на семената и торът към сеитбените легла.Управлението на машината се извършва чрез iPad-базираната система за управление Vaderstad E-Control. Допълнително, за оптимална производителност на полето при директна сеитба в полета с обилни растителни остатъци или след покривни култури, пред изсяващите култъри могат да бъдат монтирани дискове.

Благодарение на оптимизираната конструкция и използването на висококачествени елементи, сеялката Seed Hawk 600-900C ще изисква мощност за агрегатиране между 25-30 к.с. на линеен метър работна ширина.


 
След своята световна премиера в Хановер през ноември 2023 г., новата сеялка Seed Hawk 600-900C ще бъде налична за поръчка в края на 2024 г., а първите машини от серийното производство се очаква да тръгнат към полетата в началото на 2025 г.
 
С новата No-Till сеялка Vaderstad не само поддържа своята репутация на иноватор в бранша, но и укрепва позицията си на световен лидер в областта на технологиите за директна сеитба, предлагайки на зърнопроизводителите върхово качество за високи добиви и устойчиво земеделие.
 
За повече информация се обръщайте към Тайтън Машинъри България, официален вносител на Vaderstad:
 
кратък номер: *4040
office@titanmachinery.bg    
https://titanmachinery.bg
 

Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG