Редакция на обява Добави обява

Vaderstad внедрява нови функции и видео клипове в системата за управление E-Control

07.05.2020 г.
2471
С цел улесняване на работата на земеделците по време на кампания, Vaderstad пуска нова актуализация на базирания на iPad софтуер за управление E-Control, който позволява настройки, контрол и мониторинг на различни процеси от кабината на трактора, а също и на ръка.
 
Системата за управление E-Control е част от E-services и се използва при сеялките Vaderstad Tempo, Vaderstad Spirit, Vaderstad Rapid и Vaderstad SeedHawk.
 
В новата версия земеделците ще могат да изтеглят ръководства за експлоатация, документация за резервни части, а също и видео клипове, които да улесняват тяхната работа, показвайки им какво трябва да направят.

“Да имате винаги на разположение актуални ръководства, наръчници и видео с инструкции при машината в полето, това е чудесна подкрепа за всеки фермер”

Това заяви по повод обновлението на софтуера Матиас Ховнерт, старши вицепрезидент по продажбите и маркетинга във Väderstad, и допълни:
 

“Независимо дали става въпрос за калибриране на машината, свързване към трактора или настройка на ISOBUS Task Controller, видео клиповете QuickStart дават съвети на земеделския производител, когато е необходимо и се намира в полето."

Новата система позволява при изтеглянето на документ или видео, те да се съхраняват в приложението Väderstad E-Control. Това дава възможност на земеделците да получават достъп до тях, когато работят офлайн, без интернет връзка на полето.
 
В приложението, всеки собственик на Vaderstad може да намери налична документация за пълната гама на Väderstad - от сегашните машини, чак до първите машини, произведени през 1962г. Безплатната актуализация на софтуера за Väderstad E-Control, е налична за изтегляне в Apple App Store.
 
Повече информация за машините Vaderstad можете да получите от Тайтън Машинъри България, официален представител на марката за България.
 
02/971 35 25
кратък номер *4040
office@titanmachinery.bg
https://titanmachinery.bg/
 
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG