Редакция на обява Добави обява

Връща се интересът към големите руски трактори T 150 и K701 по време на Добрички панаир 2020

29.07.2020 г.
3717
Връща се интересът към големите руски трактори по време на Добрички панаир 2020, който започна днес в СК Простор - Добрич и ще продължи до 1-и Август.

Земеделци от региона на Добруджа и Лудогорието, основно в сегмента 3 000 - 10 000 дка., проявяват силен интерес към изложените на щанда на ТОСС  АД - Добрич, големи рециклирани руски трактори, които са добре познати със своята отлична производителност, евтина поддръжка и надеждност. 

Особено в сухи за земеделието години, качествената почвообработка е гарантирана с трактори като Т-150, K 701, K 700 и K 744. Най-голямото преимство при тези трактори е съотношението мощност - цена, което ги прави най-изгодни за по-големите зърнопроизводствени стопанства, особено като спомагателни трактори за скъсяване срока на агротехническите мероприятия на полето.

По време на изложението в Добрич, на щанда на ТОСС земеделци могат да направят заявка за пълно рециклиране на руски трактори, включително и МТЗ, както и да поръчат поставянето на климатици.

ТОСС АД е водещата българска фирма в пълното рециклиране и сервизна поддръжка на руски трактори. За повече информация, можете да посетите щанда на компанията по време на Добрички панаир 2020, където освен големи руски трактори, са изложени и чисто нови модели от тракторите HATTAT, които са много достъпни по отношение на цена и лизинг.

За повече информация: 0899 17 55 06
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG