Редакция на обява Добави обява

Все повече общини избират тракторите ISEKI за поддръжка на пътища и зелени площи (ВИДЕО)

18.02.2021 г.
15723
Поредна община избра трактор от марката ISEKI за универсални нужди. Днес ще ви представим община Копривщица и как тя успешно почиства улиците, опесъчава в зимните месеци с нова и модерна комунална техника закупена от фирма Скайтрак, официален вносител на японските трактори Iseki, които са водеща и предпочитана марка в комуналната техника в Германия. Община Копривщица е оборудвана от фирма Скайтрак с трактор Iseki TLE 4490 с максимална мощност от 55 к.с., гребло за сняг, разпръсквач за сол и метлаза почистване.
 
 
Бойка Дюлгерова, кмет на община Копривщица ни посрещна, за да ни сподели работата с новото оборудване и как това се отразява на почистването в града, който е със специфична инфраструктура и известен архитектурно-исторически резерват с много силно развит туризъм:От фирма Скайтрак закупихме трактор 48 к.с. и към него прикачен инвентар за почистване на сняг - гребло. Също и за опесъчаване и метла за почистване на централната градска част с този трактор. След като закупихме трактора от Скайтрак с прикачения инвентар, много по-бързо и евтино почистваме улиците на Копривщица, както от сняг, така и помитаме централната градска част с метлата за почистване. По-бързо е и опесъчаването с опесъчител, който е едновременно с почистването, с греблото опесъчаваме улиците. Предимствата на тези машини са, че те са много малки, компактни, но в същото време - мощни, и успяваме да почистим нашите стръмни и тесни улици в града.
 
Още от самото начало, след като започнахме да търсим фирма, от която да закупим такава техника, аз се свързах със Скайтрак и те бяха много добронамерени и организирани и много бързо се случиха нещата, за да се организира и да може общината да закупи техника.
 
Избрах да закупим ISEKI, защото просто имаше много добра разяснителна кампания. Също видях и в интернет клипчета с други общини, които бяха закупили, а и при нас разговорите с тях ни дадоха пълна информация и бях спокойна, че закупуваме нещо, което наистина ще ни върши работа и дават и гаранция за него.
 
Знам, че ISEKI са номер 1 марка за продаване на машини в Германия и смятам, че могат да се наложат като такава марка и в България.
 
Специализираните трактори Iseki за комунални услуги се предлагат от официалният вносител  на марката за България, фирма Скайтрак.

Повече информация може да намерите в интернет на адрес skytrak.bg  или на телефон 0888 666 000.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG