Редакция на обява Добави обява

Все повече общини в селските региони избират японски трактори ISEKI за комунална поддръжка

02.07.2020 г.
13309
Все повече общини в селските региони избират японските трактори ISEKI за комунална поддръжка, които са лидер в този сегмент в цяла Западна Европа, особено в Германия, където дъжат от години първото място.

Скайтрак достави нов японски трактор ISEKI TLE 4490 с хидравлична метла и гребло за Община Копривщица, в рамките на обществена поръчка за нуждите на общината. Това е пореден чисто нов японски трактор със специализирано комунално оборудване и гуми, след като Скайтрак вече оборудва няколко български общини с висококачествени японски трактори и инвентар.

Комплектацията, която ще работи в Община Копривщица включва хидравлична метла с кош за събиране и гребло за сняг с хидравлично изместване, с работна ширина от 175 см. и здрава гумена защита за качествено чистене на асфалт.

Инвентарът е агрегатиран към новия модел японски трактор ISEKI TLE 4490, оборудван с кабина. Тракторът е с мощност 55 к.с. и е един от най-продаваните в този сегмент на пазара в България, тъй като има оптимално съчетание между върховото японско качество и сравнително ниската цена спрямо други конкуренти.

От Община Копривщица са избрали Скайтрак като надежден доставчик на трактор и агротехника, благодарение и на това, че фирмата има висококвалифициран сервизен екип и постоянна складова обезпеченост с резервни части и консумативи за тракторите ISEKI.В България японските трактори се използват масово в земеделските стопанства и фермите от малък и среден тип, но през последните години нараства търсенето им и от страна на общини за извършване на комунални дейности. ISEKI е водеща - N1 марка в Германия и Франция в сектора на комуналната техника и машините за зелени площи. Дълги години безкомпромисното японско качество, съчетано с икономичност и висока производителност превърнаха ISEKI в предпочитани трактори за косене, пътна поддръжка и комунални дейности в цяла Западна Европа. За повече техническа информация, консултация и уговаряне на тест драйв: 0888 666 000

За информация относно лизинг (вкл.безлихвен) и продажба по европейски програми и проекти: 0888 713 689


Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG