Редакция на обява Добави обява

Все повече земеделци избират японските GPS навигации TOPCON

10.07.2020 г.
15229
Интересна тенденция се наблюдава през последната година в българският пазар на системи за GPS навигация и прецизно земеделие. Все повече земеделци избират да инсталират на своите трактори и комбайни - японските GPS навигации TOPCON.

Пълна функционалност без заключени опции
Това, което се отчита като основна причина е, че при закупуването земеделците могат да ползват всички функции на софтуера и хардуера без да се налага да доплащат за отключване на опции като секционен контрол и други, както е при други марки на пазара.

Японските GPS навигации Topcon позволяват лесно и бързо инсталиране и работа във всякакви машини с ISOBUS. 

"При закупуване на GPS навигация Topcon, клиентът получава цялостна услуга - като всичко в софтуера е отключено: секционен контрол, контрол на дебита и различни функции и параметри, за които не трябва в последствие допълнително плащане. Когато земеделците купуват система на Topcon, те се ползват от всичко в нея, без ограничения и първоначалната инвестиция е всичко. След това няма скрити такси за отключване на една или друга функция", заяви пред АгроСалон  - Димитър Петров, търговски директор на Оптиком - официален вносител на японската марка Topcon за България.


Инсталиране на GPS системи Topcon, дори при трактори без ISOBUS
GPS системите Topcon позволяват чрез ISOBUS секционен контрол на всяка една машина, която се прикачи като инвентар. Важен акцент, който посочват от Оптиком е, че техните специалисти могат да оборудват всеки трактор и инвентар да работи с Topcon, дори без да има ISOBUS. Това става чрез промяна в сигнала от аналогов в дигитален, което вече се е реализирало на стотици машини в България.

Експресна доставка и монтаж във вашата ферма
Друго голямо предимство при GPS навигационните системи Topcon е, че Оптиком има сервизни специалисти, които извършват експресна инсталация на място в стопанството, което се случва до 2 дни от поръчката на японската навигация.

Лизинг и бързо одобрение без условности - БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ
Друга важна причина масово земеделците да се преориентират към японските GPS навигации Topcon е възможността за изгоден бърз и лесен лизинг за инвестиция в GPS навигация и системи за прецизно земеделие.Масово зърнопроизводители инсталират Topcon в комбайните си
Силен интерес към японските навигации Topcon се отчита от страна на много зърнопроизводители, които оборудват комбайните си със системата за мониторинг на площите и жътвата (Yield Monitoring), данните от която впоследствие се използват и свързват със системата за управление на наторяването и така се постига автоматизирано торене чрез прецизно управление на торовата норма и контрол на секциите на торачките. Данните могат да се използват и при пръскане с листни торове.

В момента е в сила промоционална кампания именно за тази система, която осигурява мониторинг на жътвата и реколтата в реално време; карта на добива; лесно преместване от първата към втората машина и включва:
  • Навигационна система Topcon Х25
  • Приемник/контролер за управление AGI-4
  • Електрическа кормилна система за управлениe AES-35
  • Влагомер
  • Сензори за нормата
  • ПОДАРЪК за втората машина - БЕЗПЛАТНО ОБОРУДВАНЕ!

За информация и поръчки: 0889 / 470 603 ; всички контакти на Оптиком по градове вижте тукЗа TOPCON:
Японският бранд Topcon e един от глобалните лидери в производството на GPS навигации за селско стопанство, строителна техника, пътно строителство и авиоиндустрия. В Европа Topcon е символ на прецизното японско качество - бе зкомпромиси във всяко отношение. Няколко големи производители на трактори вграждат серийно именно японските навигации Topcon. Сред тях са McCormick, Landini и др.

За Оптиком:
Фирма Оптиком е символ на професионализъм и коректност с над 25 години опит в ефективните решения за успешно земеделие. Компанията разполага с най-голямата клонова мрежа за селскостопанска техника в България, като покрива всички части на страната. Представител е на редица премиум брандове за селскостопанска техника, сред които JCB , McCormick, Landini, Rostselmash, Monosem, Sulky, Ovlac и редица други. Разполага с най-голямата мрежа мобилни екипи за поддръжка и сервиз на селскостопанска техника - експерти с отлично ниво на компетенция, оборудвани по най-високите стандарти за качествено обслужване.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG