Редакция на обява Добави обява

Все повече земеделци жънат с комбайни Rostselmash, вижте защо (ВИДЕО)

20.07.2020 г.
13743
На всеки вече е направило впечатление, че пътувайки из цяла България все по-често по земеделските полета се виждат зърнокомбайни Rostselmash. Каква е причината за връщането на руските комбайни в българските зърнопроизводствени стопанства, ще ви обобщим в няколко основни акцента. 
  1. Rostselmash има нови серии за всеки размер стопанство - малко, средно, голямо.
  2. Всички комбайни Rostselmash се произвеждат с двигатели и компоненти от ТОП световни лидери като Cummins, Bosch и редица премиум италиански производители на хидравлика и др. компоненти
  3. Комбайните Rostselmash са N1 в България по съотношение - цена/производителност/срок за връщане на инвестицията
  4. Rostselmash са с безлихвен лизинг за срок от 5 години
  5. 100% обезпеченост от близък бърз сервиз от страна на екипите на Оптиком в България

По време на жътва 2020, Оптиком организира полеви тестове в реални условия с комбайните Rostselmash NOVA 330, Rostselmash RSM 161 и Rostselmash TORUM 770, които показаха впечатляващи възможности на полето.

Димитър Петров, търговски директор в Оптиком ООД сподели за организираните демонстрации: 

Тази година решихме да направим по-различни демонстрации с комбайните Rostselmash - моделите NОVA 330, RSM 161 и TORUM 770. Да отидем при различни клиенти в техните стопанства и да видят в рамките на един ден как се държи машината при тях, как им пасва на стопанството. Накратко - дали ще я харесат, как се чувстват в нея и да видят, че в момента Rostselmash предлага изключително високотехнологични машини, които са с много добра надеждност, а в същото време са с много добра производителност. Това, което много харесва на клиентите е съотношението на цената с това, което комбайнът им предлага като производителност - просто е невероятно!


Кольо Колев, зърнопроизводител от село Овча Могила, обл. В. Търново сподели впечатленията си за демонстрираната жътва:

По този начин се виждат предимствата, вероятно и недостатъците, ако има такива, на живо. Хората се запознават с технологията, с новостите, които са постигнати от компанията. Не маловажно е и срещу каква цена можем да придобием съответната техника. Това, което виждаме в момента, е техника на световно ниво, на сравнително прилични цени. Ние малките и средните земеделски производители можем да си я позволим и би ни вършила работа при  нашите почвено-климатични условия, които са близки до райони в Южна Русия, Украйна, където работят тези комбайни. Руската техника, смятам, че винаги е здрава, защото руснакът прави здрава техника, с доста метал - което е добре.


Впечатленията си от демонстрацията с комбайна Rostselmash Torum сподели и земеделецът Йордан Борисов от ЗК “Зора 06”, село Павел, общ. Полски Тръмбеш, който от 33 години е и комбайнер:

Ако тази машина я имаше преди 10-на години, понеже аз карах предшественика ѝ -  Дон 1500, бих си купил отново такава машина. Толкова е осъвременена, има допълнителни екстри. И въпреки че съм на 62 години, бих карал още 10 години такава машина”.


Димитър Петров обясни как чрез  финансиране може да бъде закупен комбайн с марката Rostselmash:
Подпомагаме крайния клиент като Rostselmash финансира лихвата на клиента. Машините могат да бъдат закупени с до 5-годишен лизинг с 0% лихва, което е доста добро облекчение, след като клиентът знае каква е инвестицията му и колко време ще може да я изплаща”
 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Публикувай
Последно публикувани
към всички обяви

Последвайте АгроСалон във Фейсбук

Agrosalon.BG